Në kohë për pushimet, Tiffany & Co. ka zbuluar koleksionin e saj të fundit të Shtëpisë dhe Aksesorëve – dhe, është me të vërtetë diçka tjetër. Përtej pjesëve klasike që kemi arritur të presim nga markat (si enë qelqe kristali), do të gjeni gjithashtu një sërë produktesh që Tiffany i përshkruan si “objekte të zakonshme por të jashtëzakonshme”.

Posted Under:
Showbiz

Leave a Reply Cancel reply