Tanq Hristova | Facebook tiffany butik lokaliserare

Tanq Hristova

Снимка на профила на Tanq Hristova
Tanq Hristova е във Facebook.
Регистрирайте се днес във Facebook, за да се свържете с/със Tanq.
Вход
или
Регистрация

Относно Tanq Hristova

Образование
 • Университет Професор д-р Асен Златаров
  Bourgas, Burgas, Bulgaria
Град по настоящ адрес и роден град
 • Burgas, Bulgaria
  Роден град

Любими

Снимки

Снимка на Tanq Hristova.
Снимка на Tanq Hristova.
Снимка на Tanq Hristova.
Снимка на Tanq Hristova.
Снимка на Tanq Hristova.
+261
Вижте още снимки

Други с името Tanq Hristova

 • Tanq Hristova
  Tanq Hristova
 • Tanq Hristova
  Tanq Hristova
 • Tanq Hristova
  Tanq Hristova
 • Tanq Georgieva Hristova
  Tanq Georgieva Hristova
 • Tanq Hristova
  Tanq Hristova
 • Tanq Hristova
  Tanq Hristova
 • Tanq Hristova
  Tanq Hristova
 • Tanq Hristova
  Tanq Hristova
Вижте повече хора с име Tanq Hristova
Вижте повече хора с име Tanq Hristova от Burgas, Bulgaria

Други с подобно име

 • Petya Hristova
  Petya Hristova
 • Donka Hristova
  Donka Hristova
 • Milena Hristova
  Milena Hristova
 • Gala Hristova
  Gala Hristova
 • Magdalena Hristova
  Magdalena Hristova
 • Stanislava Hristova
  Stanislava Hristova
 • Svetlana Hristova Vankova
  Svetlana Hristova Vankova
 • Tanq Kostova
  Tanq Kostova
Информация за контакт
 • Facebook
  http://facebook.com/tancheto96

tiffany atlas
leanbh tiffany
Tiffany en Co Sydney
louis comfort tiffany

ØVRIGT TILKNYTTEDE UNDERVISERE

 

Line Grastveit Rosenkvist

Line har siden hun var seks år gammel, trådt sine barnesko på Det Kongelige Teaters Balletskole, først i Holstebro og efterfølgende på Kgs. Nytorv. Som ung danser var hun lærling hos Peter Schaufuss Balletten og fungerede i den periode som korpsdanser ved kompagniet. Line har også en skuespilleruddannelse med i bagagen. Hun gik nemlig på Teaterskolen Move’n Act i Århus i 2011. Ud over at undervise studerer Line Interkulturel Markedskommunikation på CBS.

 

 

Pi Svenstrup 

Pi Svenstrup balletkompagniet

Pi har danset klassisk ballet siden hun var tre år, og har erfaring både fra Det Kgl. Teater og fra private balletskoler i Danmark og i udlandet, især Los Angeles.
Hun har undervist børn og unge fuld tid de seneste fem år, og brænder for det. Pi mener, at man lærer bedst, når man har det sjovt, og har stort fokus på dette i sin undervisning. Særligt hos de mindste børn er der fokus på læring gennem leg.

 

 

Sarah Jane Kok 

Sarah har danset ballet i 10 år. Hun startede som hjælpelærer til vores yngste elever, og er blevet så dygtig, at det var helt naturligt at hun skulle have sine egne hold. Sarah er en meget sød og pædagogisk underviser, som går op i at børnene har det sjovt, mens de lærer ballettens teknik.

 

 

 

Claude Jeppesen 

Claude Jeppesen er uddannet danser fra Statens Ballett Høgskole (Oslo National Academy of the Arts). Hun har bl.a været danser i Nationalballetten i Norge, Aalto teateret i Essen, og hun har været solist i den portugisiske nationalballet. Hun er solodanser og har en bred erfaring indenfor det klassiske repertoire. Hun har bl.a danset i Svanesøen, Romeo og Julie, Tornerose, Nøddeknækkeren og Don Quixote og mange andre forestillinger. Claude er uddannet balletpædagog fra Oslo National Academy of the Arts og har mange års erfaring med at undervise. Hun har bl.a. arbejdet som balletlærer i Oslo National Academy of the Arts (KHiO), Bårdar Akademiet, og mange andre danseskoler både i Norge og Danmark.

 

Ida Lodsgaard 

Ida har danset hos Balletkompagniet i 15 år. Siden 2009 har Ida været hjælpelærer på diverse hold hos Balletkompagniet, og har siden januar 2015 været underviser på balletskolen.

 

 

 

 

Jeppe Banke

Jeppe har danset på Det Kongelige Teaters balletskole fra 3. til 9. klasse, hvorefter han blev ansat som hhv. 1.- og 2. års aspirant hos Den Kongelige Ballet. Jeppe har været en del af Det Kongelige Teaters Kompagni B, hvor han sammen med de andre dansere lavede forestillinger og workshop på skoler og lignende rundt omkring i landet. Jeppe har medvirket i mange forestillinger på Det Kongelige Teaters scener, både med balletskolen og som aspirant. Jeppe læser, ved siden af jobbet som underviser, medicin på universitetet.

 

 

Andrew Bowman

Andrew er uddannet fra Australiens Balletskole, og har som professionel balletdanser danset i Australian Ballet Company og fra 2001-2011 som solodanser på Det Kongelige Teater. Siden 2011 har Andrew fulgt sit ønske om at arbejde med dansere fra hele verden og har gæsteoptrådt og undervist adskillige af verdens balletkompagnier og på balletskoler. Andrew er passioneret og har en stor interesse i at lade sin viden gå videre til den næste generation af dansere, og hjælpe dem med at nå deres mål på den mest konstruktive og positive måde. Andrew underviser primært workshops.

 

 

Julie Kiellberg

julie_kiellberg_bw

Julie er uddannet danser fra Gøteborgs Balletakademi samt fra Danseværkstedet, København. Julie har arbejdet på projekter både i Danmark og i udlandet, og har været underviser og koreograf ved Balletkompagniet siden 2009. Julie læser retorik på Københavns Universitet ved siden af at være underviser.

 

 

 

Maja Pilipczuk

balletskole_Maja_Pilipczuk

Maja er uddannet fra Rambert School of Ballet and Contemporary Dance i London i 2006, og hun har siden barnsben danset på Det Kongelige Teaters Balletskole samt i Dansescenens Juniorkompagni og Det Unge Dansekompagniet i Sverige. Maja har i øvrigt koreograferet, undervist og arbejdet som danser for blandt andre Ann Crosset og Marie Brolin Tani. Hun har arbejdet på spændende danseprojekter, bl. a. et samarbejdsprojekt mellem Mellemøsten og Skandinavien med forestillinger i Beirut, Damaskus og Amman. Maja læser kunsthistorie på Københavns Universitet ved siden af arbejdet på balletskolen.

 

 

Maja Størseth

Maja-Stoerseth-balletkompagniet

Maja er uddannet ved Den Norske Operas balletskole og Den Kongelige Svenske Balletskole i Stockholm. Hun har efterfølgende danset ved Den Norske Nasjonalballet og Peter Schaufuss-balletten. Maja er nu lige vendt tilbage til sit virke som danser og performer efter at have færdiggjort en BA i antropologi ved Københavns Universitet.

 

 

 

3 tanker om “ Undervisere ”

 1. Johanna Lea Schmidt siger:

  Hej Juliette
  Jeg skal starte på dit hold c30 fredag d. 28. aug i City 2. Det er desværre ikke muligt for mig at komme den første træningsgang da jeg skal til England over weekenden . Jeg starter derfor først gangen efter. Jeg er også tilmeldt hold c32 tirsdag med Johanne hvor jeg kommer første træningsgang
  MvH
  Johanna

  24. august 2015 at 05:58 Svar
 2. Lana Hart siger:

  Att.: Line Grastveit Rosenkvist
  Kære Balletcompaniet,
  Efter flere års pause med ballet pga. livsomstændigheder, vil jeg gerne prøve at gøre min krop i stand igen, og DEN kan kun lide ballet, den afviser alle andre form for sport. Sidst gik jeg i skole hos Anita Søby i Danmark, og tidligere dansede jeg i Rusland da jeg kommer fra Moskva.
  Nu bor jeg I Vanløse og prøver at undersøge muligheder for voksen ballet her (jeg er 41), hvor jeg stille og roligt kan (forhåbentlig) komme i form. Så har jeg set, at det er Line , der underviser let øvet voksent hold, og, helt tilfældigt, er jeg cand.ling. merc i interculturel erhvervskommunikation og international marketing fra Handelshøjskolen i København (CBS). Så jeg kan måske også hjælpe med et speciale? :).
  Alt i alt, er jeg interesseret i en prøvetime tak og evt. en plads fra januar måned, hvis det kan lade sig gøre, eller i næste sæson.
  På forhånd tak.
  Med venlig hilsen,
  Lana Hjort

  1. oktober 2016 at 00:10 Svar