Bianca's Engeltjes Sieraden - Geef eens een engeltje - altijd een glimlach: Zoveel nieuws, zoveel verandering maar met 1 doel voor ogen keer terug naar tiffany armband

Pagina's

  • Blog
  • Onze Winkel
  • NAH Kinderen Jeugd - Blog over ons verhaal

dinsdag 22 april 2014

Zoveel nieuws, zoveel verandering maar met 1 doel voor ogen

Terug kijkend op de afgelopen 2,5 maand is er een hoop veranderd niet alléén privé (hier schrijf ik zo af en toe over in mijn andere blog) maar in mijn wereldje van mijn webwinkel.

2,5 maand geleden kreeg ik een hele vervelende brief en na overleg met de KvK besloten om toch mijn winkelnaam te veranderen. Met alle gevolgen van dien. Uren achter de computer om foto's te bewerken, linken aan te passen en alles zo snel mogelijk weer op orde te krijgen.

Ondertussen gaat de technologie verder en kan je weer van alles aanpassen in je webshop. Dit keer "slideshows". Weer achter die computer duiken en de slideshows zo aangepast dat ze direct door linken naar de juiste hoofdpagina zodat er makkelijk en zichtbaar "geshopt" kan worden.

Daarnaast probeer ik ook in het "home-made" genre binnen europa te verkopen, dus in mijn Dawanda shop ook alles aangepast.

Natuurlijk niet alleen hiermee bezig geweest. Continue lekker op zoek gaan naar nieuwe ideeën, patronen en lekker uitproberen.

Ankh, Scarabee Tassel & Veer
Zo heb ik de mooie zomerse ketting met Ankh, Scarabee, Tassel en veer bedacht.
Alle betekenissen zijn terug te vinden op mijn site.

Oja, dat heb ik onder tussen ook aangepast. Betekenissen van verschillende stenen met de daarbij behorende producten - alles bij elkaar gezocht. Daarnaast betekenissen van verschillende symbolen en tekens met ook hierbij de verschillende sieraden. Dat is nog eens anders zoeken naar een leuk sieraad of cadeautje.

Boeddha armband van gestreept agaat
Ook de nieuwe Boeddha & Ladybug armbandjes gemaakt van gestreept agaat in 8 verschillende kleuren. Lekker fleurig afgewerkt met een multicolour Tassel.

Nu wil ik betaalbaar blijven dus ook alles moet wel redelijk in verhouding blijven.

Mijn duurste product is de Indian Lucky armband - voor mij zeer therapeutisch om te maken. Lekker weven met hele kleine kraaltjes. Ook deze is inmiddels uitgebreid in verschillende breedte en met of zonder waxkoord langs de armband. Hoe lang het duurt om zo'n armband te maken ? Naast het ontwerpen wat ik dan maar niet meereken, is het gauw 3 uur werk. Dit begint met het inrichten van het
1 van de Indian Lucky Armband
weefraam, kleuren bij elkaar zoeken (heb er inmiddels bijna 250 dus keuze genoeg), daarna iedere keer rijtjes kralen oppikken met de naald en weven, volgende rijtje etc. etc.. Netjes afwerken met leer en een Klavertje vier bedel. Daarna een dagje drogen en dan kan de armband op de post.

Natuurlijk ook nieuwe zomerse kleuren voor de engeltjes, Neon Orange (ook leuk voor koningsdag of het WK voetbal), Neon Red en Neon Green. Kleuren die er mogen zijn in de zomer. Zeker leuk in een complete set met armband.

Maar ook de bijzondere hangertjes worden niet vergeten. Als ik er toevallig weer één tegen kom is het moeilijk om die niet aan te de Pyriet hanger in 5 mooi metallic kleuren.
schaffen, natuurlijk ook hierbij met opbrengst voor de engeltjes voor de kinderen van het EMMA kinderziekenhuis. Afgelopen maand was het

Engeltjes voor EMMA thermometer
Natuurlijk ook niet te vergeten de Little Star & Sweet Hearts verkrijgbaar in armbandje en enkelbandje.

Alle wordt natuurlijk gedaan met 1 doel voor ogen, van de opbrengst zoveel mogelijk engeltjes te maken voor de kinderen van het EMMA kinderziekenhuis. Een kleine troost, voor vervelende momenten. Vandaar ons motto Geef eens een engeltje cadeau - altijd een glimlach :)Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Nieuwer bericht Ouder bericht Homepage

replica tiffany koruja
магазины tiffany
tiffanys и co
ребенок тиффани
tiffany y co aus
 

main#parts-container-new { visibility: hidden; display: none } Girls Just Wanna Have Fun

door CarlottaBuyst Girls Just Wanna Have Fun Inhoudsopgave Girls Just Wanna Have Fun -1- -2- -3- -4- -5- -6- -7- Woordje van de schrijver Epiloog Nieuwe leeslijst Stem

JE LEEST

Girls Just Wanna Have Fun Romance

Als Jenny op een saaie dag in de zomervakantie op het internet zit te surfen, ontdekt ze iets dat misschien wel perfect zou zijn voor haar en haar beste vriendin Tiffany. Ze zoeken namelijk twee meisjes van zestien jaar om de hoofdrol te spelen in d...

# beach # boys # fun # kiss # movie # sea

Epiloog

199 18 10 door CarlottaBuyst Cast bekijken Emily Osment als Tiffany Dylan Sprouse als Jack Paloma Guzman als Blue Yani Gellman als Neal door CarlottaBuyst Volg Delen Share via Google+ Share via Email Report Story Versturen Send to Friend Delen Share via Google+ Share via Email Report Story

Gemaakt door BuzywithBooks 

‘Je moet weten dat ik van je hou, Tiffany. Of je het nu wilt of niet. Ik ben misschien niet zo populair als de rest, maar...’

Vanuit mijn bioscoopstoel zie ik hoe een reuze-Tiffany een reuze-Brant kust. Ik kijk naast me, en zie de echte Brant, tegenwoordig mijn vriendje, heel geïnteresseerd naar het grote scherm staren. Opeens krijg ik een geweldige idee.

Ik buig naar voren, de enige centimeters tussen ons overbruggend, en geef hem precies zo'n kus als in de film. In het echt lukt het al in een keer, en Brant doet het niet expres eenentwintig keer verkeerd. Nee, hij beantwoordt hem vurig terug.

‘Oh tortelduifjes? Kan dit een andere keer? Nu is jullie “geweldige” film in première’, klinkt de sarcastische stem van mijn beste vriendin die aan de andere kant van mijn stoel zit.

Ik stuur Jenny een veel-betekende blik en richt mijn aandacht terug naar de film. Maar ik zit na een tijdje op een andere plek met mijn gedachten, terugkijkend naar de tijd nadat Brant mij zoende op het strand.

Toen we weer moesten filmen, keek iedereen ons raar aan.  Waarschijnlijk had Jack het aan Blue verteld en had zij het aan iedereen verteld, maar dat maakte mij op dat moment helemaal niks uit. Evenals de triomfantelijke grijns van Blue omdat ze blij was dat Jack nu alleen van haar was. Van mij mag ze die idioot hebben.

Het filmen ging te snel voorbij. Ik vind acteren echt leuk, en ik wil het later als beroep nemen. Brant wilt ook een acteur worden, en ik hoop dat we samen in veel films kunnen spelen.

Toen ik thuis kwam waren mijn ouders erg verrast door mijn veranderde karakter en mijn vriendje. Met vrienden praten ze vol trots over Brant en noemen ze hem de perfecte schoonzoon.  Ik snap niet dat mijn ouders zo kunnen denken, ik ben pas zestien jaar oud!

Jenny vond het ook heel raar, aangezien ze me in ons laatste gesprek voordat hij me kuste verzekerde van het feit dat het leven draait om populariteit en mooie jongens.

Gelukkig heb ik mijn hart gevolgd, en Jenny genegeerd omdat ze onze relatie maar niets vond.

‘Hallo? Blijf je daar nog lang zitten? De film is afgelopen hoor.’ Ik hoef niet eens te raden van wie die stem is. Ik kijk in de richting waar de stem vandaan komt en ja, daar staat Jenny me verveeld aan te staren. Wanneer ik terug kijk naar het bioscoopscherm is daar de aftiteling te zien. Ik sta op en kijk waar Brant is, en ik zie dat hij al een eindje verderop staat te wachten. Ik snel naar hem toe, want ik heb geen zin in nog meer Jen-power. Wanneer ik Brant heb bereikt, kijk ik toch even achterom.

Ik frons mijn wenkbrauwen, en ondanks ik haar heb verteld wat ik van hem vind, staat ze daar toch een potje te zoenen met Jack. Ik zie Blue van afstandje afkeurend toekijken en ik grinnik.

Brant merkt het, want hij vraagt wat er aan de hand is. Als antwoord wijs ik naar Blue toe, en wanneer hij merkt waar ze naar staart grinnikt hij ook.

Ik besluit om Jenny later niet te irriteren met mijn mening over Jack, ik hoop dat ze er zelf achter komt. Ik heb nog geluk gehad dat Brant mijn leven binnen is komen wandelen, maar ik hoop dat Jen ook iemand vindt. Eigenlijk moet ik haar bedanken, omdat zij mij over heeft gehaald om mee te doen met de wedstrijd, waardoor ik Brant heb ontmoet. Maar dat ga ik op dit moment niet doen. Ze heeft het duidelijk te druk.

  It's my birthday party!!!

Ik ben vandaag zeventien geworden! Op dit moment steekt mijn moeder de kaarsjes aan op mijn taart. Het zijn er maar twee, een één en een zeven, maar het is op elke leeftijd leuk om kaarsjes uit te blazen. Naast mij staat een klein gezelschap, bestaande uit Jenny, Jack (komt door Jenny, ik heb hem niet vrijwillig uitgenodigd), mijn ouders en natuurlijk Brant . Nadat ik mijn kaarsjes heb uitgeblazen, staat hij voor me een geeft als eerste een cadeautje. Het is een klein doosje, net groot genoeg voor een... Ring? Gaat hij ... Nee, niet op deze leeftijd.

Ondanks de gedachtes die door mijn hoofd razen, open ik voorzichtig het doosje.

Er zit een... Snoepring in?

Brant lacht luid. ‘Nu heb ik jullie mooi beet!’, zegt hij.

Iedereen dacht waarschijnlijk hetzelfde: dat hij namelijk een huwelijksaanzoek ging doen.

Door Brants lach moet ik vanzelf ook meelachen, ook al probeer ik boos te kijken. De rest kijkt ons onthuts aan.

We stoppen met lachen, maar ik kan niet laten om te grinniken. Dit is typisch Brant.

‘Hier is je echte cadeau’, zegt hij. Hij geeft me een klein doosje dat wel wat maten groter is dan het doosje voor de (snoep)ring en ik kijk hem even achterdochtig aan.

Op een onschuldige toon antwoordt hij op mijn blik: ‘Er komen geen verrassingen meer.’

Ik maak het daarna snel open en bekijk wat er in zit.

Een bedelarmbandje, versierd met bedeltjes die mij omschrijven ligt op een zwart kussentje.

‘Het is super mooi, bedankt!’, zeg ik tegen hem en geef hem een kus.

Brant glimlacht breed. ‘Ik ben blij dat je hem mooi vindt. Steek je pols maar even uit, dan kan ik je de armband om doen.’

Ik doe wat hij zegt, en geniet van zijn aanraking op mijn huid. Wanneer hij klaar is, kijk ik hem gelukkig aan.

Met hem kan ik alles aan.

Die gedachte eindigt abrupt wanneer mijn soulmate me een kus geeft. 

Met hem wil ik mijn leven door. Als hij een echt huwelijksaanzoek had gedaan, wist ik het antwoord al.

Ja, ik wil.

Cast Emily Osment als Tiffany Dylan Sprouse als Jack Paloma Guzman als Blue Yani Gellman als Neal 9">Ik maak het daarna snel open en bekijk wat er in zit.

Een bedelarmbandje, versierd met bedeltjes die mij omschrijven ligt op een zwart kussentje.

‘Het is super mooi, bedankt!’, zeg ik tegen hem en geef hem een kus.

Brant glimlacht breed. ‘Ik ben blij dat je hem mooi vindt. Steek je pols maar even uit, dan kan ik je de armband om doen.’

Ik doe wat a, en geniet van zijn aanraking op mijn huid. Wanneer hij klaar is, kijk ik hem gelukkig aan.

Met hem kan ik alles aan.

Die gedachte eindigt abrupt wanneer mijn soulmate me een kus geeft. 

Met hem wil ik mijn leven door. Als hij een echt huwelijksaanzoek had gedaan, wist ik het antwoord al.

Ja, ik wil.

Cast Emily Osment als Tiffany Dylan Sprouse als Jack Paloma Guzman als Blue Yani Gellman als Neal n Louboutin Pumpar
Christian Louboutin Sandaler
Christian Louboutin Särskilda tillfällen
Christian Louboutin Slingbacks
Christian Louboutin Sneakers
Christian Louboutin Stövlar
Christian Louboutin Wedges

Nya Produkter för november

Christian Louboutin Croc Maroc Loafers Blå

Chri@ ugg boots bambini ugg boots milano, UGG Australia 3352 Mini Bailey Button(Nero) - (Boots UGG Outlet),ugg sale,negozio Online, ugg sito ufficiale outlet sito ufficiale outlet ifbtvhtw

ugg boots milano, UGG Australia 3352 Mini Bailey Button(Nero) - (Boots UGG Outlet),ugg sale,negozio Online, ugg sito ufficiale outlet sito ufficiale outlet ugg boots bambini


ugg boots bambini

lederen uk
ekte uggs
billiga uggs canada
zijn waterdicht
gray uggs

ugg miglior prezzo 2018


ugg genova 2018 ugg discount 2018 ugg maylin replica ugg boot italia 2017 ugg official site ugg australia tawnie wedge sandals 2016 ugg bailey button zalando 2016 ugg moccasins usa 2018 ugg classic mini 240 euro 2018 ugg video sheep ugg store milano ugg australia bailey bow 2017 ugg boots knit ugg dylan romania 2016 ugg online store united states 2018 ugg boots materials 2016 ugg button trovaprezzi 2016 ugg bambina a roma 2016 ugg boots made in china 2017 ugg australia 37 2017, ugg 5808 2018 replica ugg accessories 2017 ugg boots jersey gardens ugg store romania 2017 ugg quinn box zip crossbody bag 2018 baby ugg erin xs 2018 ugg tawnie blue ugg ballerine 2018 uP:{ǟe 20

Bianca's Engeltjes Sieraden - Geef eens een engeltje - altijd een glimlach: Zoveel nieuws, zoveel verandering maar met 1 doel voor ogen keer terug naar tiffany armband

<