Tid & Smycken 1/2011 - Documents tiffany smyckeskrin

Tid & Smycken 1/2011

Mar 22, 2016

Documents

mikael-torneman
tiffany smyckeskrin

tiffany butik steder
ティファニーバングル
uttak tiffany
tiffany jurken
abotoaduras tiffany

lagra musik

Bästa sättet att lagra musik på en extern hårddisk

Bästa sättet att lagra musik på en extern hårddisk


Oavsett hur du har kommit till egna all den musik som du har lagrat på datorn, är det troligt du kan frigöra mycket utrymme på hårddisken genom att flytta den någon annanstans. En av de enklaste sätten att göra detta är med hjälp av en extern hårddisk. Enligt Toshiba är det möjligt att passa 17.000 timmar musik på en 1 TB extern hårddisk. Detta skulle ta dig bara blyg av två år att lyssna på nonstop utan någon sömn.

Setup

När du har packat upp din externa hårddisk, måste du ansluta den till datorn. Innan du gör det, installera någon programvara som följde med det om det behövs. De flesta externa hårddiskar använder plug and play-teknik. Om din dator är en av dessa, kommer du att kunna koppla in den och komma igång utan att installera några drivrutiner eller programvara. Anslut din lagringsenhet till ett nätaggregat och Anslut den till datorn med USB-kabeln som följde med den.

Skapa mappar

Håll ned "Windows"-tangenten och slå "E" att få upp ett fönster i Explorer och dubbelklicka på din externa hårddisk. Det bör antingen visas under "Hårddiskar" eller "Enheter med flyttbara lagringsmedia," beroende på märke och modell av enhet du använder. Högerklicka i ett tomt område i din enhet utforskarfönster, hover över "Nytt" och välj "Mapp." Detta gör att du kan skapa och namnge en mapp för dina musikfiler. Du kan skapa flera mappar som hjälper dig att sortera dina musikfiler om så önskas.

Dra och släpp

Hålla din externa disk Explorer fönster öppna och navigera till den mapp eller det program du vill överföra musik från. Markera de filer du vill flytta och dra och släppa dem från deras nuvarande plats till önskad mapp på din externa enhet. Du ska framläggas med en förloppsindikator som du kan använda för att övervaka processen. Påskynda processen genom att markera och flytta flera spår samtidigt. Om du befriande upp utrymme, ta bort den ursprungliga filen från din hårddisk när du har bekräftat det är kopierats. Välj "Säker borttagning av maskinvara" ikonen från aktivitetsfältet till kasta ut din enhet när du är klar.

Hantering av digitala rättigheter

Du får inte kunna överföra vissa filer om de är DRM-skyddat eller har blivit skadade. Om du stöter på några problem spår du vill överföra till din externa hårddisk, prova antingen redownloading dem från den ursprungliga källan du fick dem från om de har skadats eller söka skydd-gratis versioner kan du överföra mellan enheter utan begränsningar om de är skyddade. Om du använder en extern hårddisk för att säkerhetskopiera ditt musikbibliotek, kanske du också vill lagra extra kopior av dina låtar på en molntjänst lagring. Externa hårddiskar kan skadas precis som en fysisk enhet på en dator.

Hur man sätter musik på telefonen Sony Ericsson MP3

Hur man sätter musik på telefonen Sony Ericsson MP3


Lyssna på musik på din mobiltelefon kan du spela dina favoritlåtar och njuta av bekvämligheten med att bara en enhet längs på din resa. Sony Ericsson har en rad av Walkman-aktiverade MP3 uppspelning mobiltelefoner som du kan lagra musik från din personliga samling. Eftersom Sony Ericsson MP3 telefoner stöder USB massa lagring, kan du sideload musik till och från din dator som du vill.

Instruktioner

• Anslut telefonen Sony Ericsson MP3 till din dator via sin USB-adapter.

• Välj "Media transfer" från popupmenyn USB-läge på telefonen om du blir tillfrågad. Annars kommer din telefon automatiskt erkänna anslutningen för USB-lagringsenheter.

• Dubbelklicka på telefonens minne kort enheten i datorns filhanterare. Så avslöjar dess rotkatalog.

• Öppna mappen som innehåller den musik du vill sätta på telefonen i en separat fil manager-fönstret.

• Dra och släppa musikfiler eller mappar från deras fönster i telefonens "Musik" mappen.

• Högerklicka på telefonens enhetsikonen och välj "Mata ut" eller "Ett säkert sätt ta bort enhet" att koppla bort.

Hur till Sync musik från en iPod till en annan dator utan att ta bort låtar

Hur till Sync musik från en iPod till en annan dator utan att ta bort låtar


Det är inte en av iPod vanliga funktioner, kan du använda iPod till synka musik till en annan dator. Bara vara försiktig, eftersom ett fel på kan ta bort låtar från iPod. Synkronisera musik från en iPod till en annan dator är ett enkelt sätt att dela musik med vänner eller familjemedlemmar eller ladda låtar på en dator du just fått. Detta gör att du kan utföra normala funktioner med låtarna, som lyssnar och gör spellistor.

Instruktioner

• Klicka på "Start"-knappen i det nedre vänstra hörnet av datorskärmen.

• Klicka på "Mina dokument" eller "Min musik" eller en annan plats på datorn som är lätt för dig att hitta.

• Klicka på "File" droppa-ned menyn. Välj "Nytt" och sedan "mapp". En ny mapp skapas som du kan kalla vad du vill. Här är där du ska lagra musik från iPod. Du kommer tillbaka till detta senare på.

• Anslut iPod till datorn med en USB-kabel. Vid ansluter iPod till datorn, kan du få ett meddelande från iTunes-programmet som frågar om du vill synkronisera innehållet i din iPod med iTunes. Klicka på "Nr" Annars, innehållet i din iPod kommer att matchas till innehållet i iTunes, som sannolikt kommer att ta bort några eller alla låtar från din iPod.

• Klicka på "Start"-knappen och välj sedan "Min dator".

• Dubbelklicka på den enhet som hör till din iPod, som har normalt ditt namn följt av iPod (till exempel "Bob's iPod").

• Klicka på "Verktyg" drop-down menyn och välj "Mappalternativ" följt av "Visa" tab. klick cirkel bredvid "Visa dolda filer och mappar," följt av att klicka på "Verkställ" och sedan "OK". En mapp kommer nu synas som kallas "iPod_Control."

• Dubbelklicka på mappen "iPod_Control", följt av att dubbelklicka på mappen "Music" som finns i mappen "iPod_Control". Nu ser du flera mappar som har namn som "F00" och "F06." Dessa mappar hålla alla musikfiler från iPod.

• Klicka på "Redigera" nedrullningsbara menyn och välj "Select All". Klicka på "Redigera" droppa-ned menyn igen och välj "Kopiera".

• Öppna mappen som du gjorde i början av denna process. Klicka på menyn "Edit" och välj "Klistra in". Musik från iPod kommer nu klistras på datorn. Detta kan ta flera minuter. Vänta tills det är gjort.

• Klicka på "Arkiv" nedrullningsbara menyn och välj "Egenskaper". Klicka på fliken "Allmänt" Klicka fyrkantiga rutan som finns bredvid "Dolda." Nu ska rutan tom. Det bör ingen bock i rutan kvadrat. Klicka på "Verkställ" och gå vidare och tillämpa den på alla mappar, samt undermapparna. Klicka på "OK". Du har nu synkat upp musiken från din iPod till en annan dator utan att ta bort låtar.

Hur laddar jag ner musik till min telefon?

Hur laddar jag ner musik till min telefon?


Lyssna på musik och pratar på mobiltelefoner är vardagliga händelser, och många människor njuta av friheten att kunna ladda ner musik på sina telefoner och lyssna det överallt de går. Du kan ladda ner musik till en telefon några olika sätt, inklusive audio streaming, ladda ner direkt till telefonen eller nedladdning via ett utomstående företag.

Strömmande musik nedladdningar

Med din mobiltelefon stream musik, utan faktiskt lagra musik på telefonen, kan hjälpa din mobiltelefon kör bättre. Mindre utrymme på telefonen tas, det finns mer minne utrymme för bilder och operativsystemet körs smidigare. Att strömma musik på telefonen, ansluta telefonen till Internet. En av de mer effektiva music streamers är Pandora. Gå till webbplatsen Pandora.com och ladda ner den mobila versionen. När det laddas, gå in i programmet och navigera genom installationsprocessen. Det kommer att fråga dig för kontakt och läge. När det är färdigt, kan du ange så många radiostationer som du vill genom att skriva namnet på en låt eller artist. Pandora kommer då spela musik det anser du baserat på din ursprungliga smak. Tjänsten är gratis för de första 40 timmarna per månad. efter det, måste du köpa en prenumeration. Även kan Pandora du ladda ner låten du lyssnar på direkt på telefonen för en nominell avgift (vanligtvis 99 cent).

Mobiltelefon data överför tjänst

Sätta musik på telefonen med hjälp av företagets telefon ladda ner tjänsten (Verizons kallas apps store och andra företag har namn som datacenter). Denna ansökan är förinstallerad på varje telefon och kräver inte en Internet-anslutning. Telefonen är programmerad att tillåta denna ansökan att du bläddra enstaka låtar eller hela CD-skivor att få musiken som du är intresserad. Avgiften för nedladdning från denna tjänst faktureras automatiskt till din mobiltelefon tjänster månatliga faktura. Kostnaden per låtar är oftast 99 cent, men du skulle kunna få rabatter eller hämta kuponger.

Webbplats Song nedladdning

Vissa webbplatser erbjuder sång nedladdning som antingen gå via datorn till telefonen eller skickas direkt till din telefon från bolagets hemsida. MyMojo.com erbjuder några låtar som en gratis nedladdning (även om de inte är vanligtvis populär musik val). MTV har också en tjänst där du kan ladda ner ringsignaler eller låtar direkt till telefonen. Dessa platser kan ladda var som helst från 25 cent till £1.30 per låt hämtade.

Hur man gör iPhone högtalare högt

Hur man gör iPhone högtalare högt


IPhone är en välkänd smartphone som kan surfa på webben, lagra musik, bilder och video och kör en mängd olika applikationer. Eftersom iPhone kan lagra och spela upp musik, har den en inbyggd högtalare för easy listening. Om du vill göra talaren högre, kan du justera volymen inställning lätt. Lära sig att styra volymen för att njuta av din favorit låtar och videor på önskad nivå.

Instruktioner

• Starta uppspelning av media. Du kan justera talaren under uppspelning av låtar och videor. Att spela en låt, tryck på knappen "iPod" i huvudmenyn och tryck på en låt att spela. För att spela en video, kan du komma åt "YouTube" från huvudskärmen i telefonen.

• Öka högtalarvolymen med slide-bar. Under uppspelning visas en tunn blå bar under knapparna. Användaren fingret glida i baren till höger för att öka volymen.

• Öka volymen med den yttre knappen. Om du redan har justerat den på skärmen volymkontroll och fortfarande vill ha en högre produktion, tryck bara på volymknapparna på vänster sida av iPhone. Översta knappen ökar iPhone volym.

Om jag uppdatera min iPhone kommer det bort allt?

Om jag uppdatera min iPhone kommer det bort allt?


Apple lanserade sin iPhone 2007. Sedan dess har mer än 250 miljoner iPhones säljs över hela världen. Om du är en av många iPhone-användare, vill du antagligen uppdatera den regelbundet för att lägga till den senaste operativsystem, programvara och iTunes-innehåll. Du kanske även vill uppdatera till nästa version av iPhone. Generellt sett uppgradera en iPhone är ganska enkel men du löper en liten risk att radera de data som finns på den.

Operativsystemuppdateringen

När du uppdaterar din iPhone med det senaste Apple-operativsystemet, bör ditt innehåll förbli intakt. Anslut din iPhone till en strömkälla och ett Wi-Fi-nätverk. Välj "Inställningar" följt av "Allmänt" sedan "Software Update." Din iPhone kommer att automatiskt söka efter uppdateringar. När en uppdatering finns tillgänglig, välj "Ladda ner". När nedladdningen är klar, välj "Installera". Apple rekommenderar att innan du uppdaterar operativsystemet kan du säkerhetskopiera din iPhone innehåll på iTunes eller iCloud.

iTunes uppdatering

Din iPhone är kan lagra musik, video, podsändningar, böcker och andra data. Du lagrar informationen på datorn i iTunes-biblioteket. När du lägger till innehåll i biblioteket kan du synkronisera din iPhone till datorn och uppdatera telefonen utan att ta bort allt som är för närvarande på det. Dock om du har tagit bort objekt från iTunes-biblioteket, tar du bort dessa från din iPhone när du synka den med datorn. Du kan också ta bort innehåll från din iPhone om du synka den med iTunes-biblioteket på en ny dator, om du redan har överfört gamla bibliotekets innehåll.

Programuppdatering

Apple tillhandahåller programuppdateringar för iTunes. Installera en uppdatering på datorn. Detta bör inte orsaka förlust av alla data i ditt bibliotek. Om du har en Mac-dator, välj "Programuppdatering" från iTunes menyn och välj "Ja" om ett meddelande visas som frågar om du vill hämta den senaste iTunes-versionen. Om du har en Windows-dator, välj "Leta efter uppdateringar" från iTunes menyn. När du har hämtat uppdateringen, Anslut din iPhone till datorn. Välj "Uppdatera"-knappen. Sådan uppgradering bör inte ta bort innehåll på din iPhone.

Uppdatera till den senaste iPhone

Om du uppdaterar till den senaste versionen av iPhone, kommer denna nya telefon inte har någon av ditt innehåll på den. Du måste hämta ditt innehåll från iTunes eller iCloud. Innan du ändrar din iPhone, se till att din iTunes bibliotek eller iCloud lagring är uppdaterad. Det måste ha allt som du vill överföra till din nya iPhone.

Fabriksinställningar

Slutligen ett varningens ord om hur du ändrar din iPhone till fabriksinställningarna. Du kanske vill göra detta om du planerar att sälja telefonen för en uppdaterad modell. Alternativt kan du behöva återgå till fabriksinställningarna att lösa ett tekniskt problem möjligen relaterade till en uppdatering. Ändra din iPhone till fabriksinställningarna torkar ditt innehåll från telefonen. Du måste först säkerhetskopiera innehållet på iTunes eller iCloud.

Den bästa Gadget presenter till män vid jul

Den bästa Gadget presenter till män vid jul


Jul leksaker är inte bara för barn. De flesta män inte kan hålla händerna från de senaste prylar och enheter. Beroende på killens smak, kan du hitta massor av nya prylar till hålla hans intresse och göra livet lättare. Företag kontinuerligt lägga ut uppgraderade versioner, att göra äldre apparater föråldrade, så det är viktigt att se till den nya modellen är inte precis runt hörnet. Kolla med butiker och titta på nätet så du får den senaste gadgeten.

E-Reader

E-läsare kan bokälskare kompilera tusentals böcker på en enhet, ger dem sitt fulla bibliotek å oavsett var de befinner. Dator tabletter inte bara ge bokälskare tillgång till sitt bibliotek, de erbjuder spel, filmer, samt full kapacitet för Internet. Ny teknik i elektroniskt bläck bort blänk, att låta läsare njuta av sina böcker i starkt solljus. Vissa e-läsare kan hålla batteritid upp till en månad på en enda laddning.

Vin prylar

Öppna en flaska vin med en billig korkskruv kan ibland vara svårt och leda till spill, så köp en elektroniska vinöppnare. Helt enkelt placera den över flaskan, trycka på en knapp och låt den anordning göra resten. Om vin-älskare har en smartphone, ladda ner en app som låter honom Skanna UPC koden på någon flaska vin att hitta vad lagrar han kan köpa den från. Om han är på en restaurang eller en väns och finner en viss flaska han gillar, han kan helt enkelt Skanna den och även beställa det på nätet, att ha flaskan levereras direkt till sin dörr.

Smartphone

De senaste smartphones låt så mycket mer än en person prata. Användaren kan även diket hans kreditkort på vissa modeller, att låta honom använda sin telefon när du köper. Kraftfulla processorer skapa bättre spelet snabbare surfning och möjligheten att skjuta HD-video, låta honom dike clunky videokameran. Smartphones kan passa mitt i fickan och kan lagra musik, böcker och foton. Videochatt tillåter honom att inte bara prata med människor, men också se dem, oavsett om han är i landet.

Spiongrejer

Låt din spela James Bond med högteknologiska spion prylar. Ge de spion-älskare ögon på baksidan av huvudet genom att köpa rearview spy solglasögon, som låter användaren se vad som finns bakom honom. Eller presentera honom med varierande dolda kameror, som han kan bära på en knapp, hatt, klocka, solglasögon eller ens en penna, låta honom fånga allt på video. Natt syn goggles kan användaren se i kolsvart.

Träbearbetning projekt på hjärtformade askarTrä-arbetade hjärtformade askar gör perfekta födelsedag, jul och alla hjärtans dag gåvor. Rutan är ett minne som kan lagra smycken och prydnadssaker. Att göra en trä hjärtformade smycken box kräver god träbearbetningsutrustning, som en bandsåg, jigsaw, borr, sandpapper och tabellen ett arbete, men om du har denna utrustning, sedan göra rutan är billigt. Hjärtat kan vara en mängd olika utföranden: swing gångjärnet lock, en klassiker som passar lock eller även klippa ut en del av locket för en bildram. Oavsett design, kommer att din hemlagade gåva vara tankeväckande.

Hjärtformade speldosa

Detta kan vara en enkel ihåliga hjärtformade låda eller du kan bortse från två eller flera fack för smycken. Rista en ihålig öppna i botten för att lagra musik rörelse mekanismen och passar i nyckeln. Musiken är den viktigaste delen i den här rutan, och efter det har huggen och slipas ned, och du har bifogat locket med enkla gångjärn, kan du välja typ av musik och hur musiken spelar genom rutan. Vissa hobbybutiker erbjuder röstinspelningar, och de flesta erbjuder windup musik mekanismer som kommer med en nyckel. Du har valet av hundratals låtar att välja mellan.

Gångjärn bandsåg Box

Denna stil hjärtformade låda är tänkt att vara enkel, men med ett gångjärnsförsett lock som stänger horisontellt över bit i stället för lodrätt. Mejsla ut en enkel hjärta form, skär den på mitten horisontellt så att locket sitter perfekt och ihåliga ut. När ditt hjärta har varit slipad helt slät, borra i det övre hörnet av din hjärta bitar och infoga en mässing stav som ett gångjärn. Enkel konstruktion av detta hjärta med olika utformning av gångjärnsförsett lock gör det en unik, användbara och tankeväckande gåva.

Klassiska smyckeskrin

Rutan enkla smycken liknar rutan gångjärn bandsåg förutom, i stället för gångjärn locket, här smycken du har ett lock som passar perfekt över det utan några gångjärn. För att göra detta, skär 1/4-tums i den yttre delen av nedre sidorna och 1/4-tums in i inre delen av övre sidorna, förutsatt att bredden på sidorna av din box är 1/2-inch. Din-box sedan passar ihop perfekt och kan målas för en speciell touch.

Picture Frame ruta

Om rutan du ger är för ett speciellt tillfälle som ett bröllop eller en årsdag, kan du lägga till en bild som en suvenir. Det enklaste sättet att göra detta är att skära ut top-mitten av din box något mindre än måtten på din bild. Installera en kartong bit längst ner i din lock att glida din bild till. Laminat din bild så det inte kommer att skadas, Skjut det mellan papp och trä. Du ser din speciell bild genom locket på lådan.

Hur man sätter CD filmer till din iPodIPod är en välkänd mediaspelare skapade av Apple som klarar lagra musik, filmer, bilder med mera. Om du vill lägga en film till din iPod, måste du först överföra det till iTunes, gratis ansökan krävs för att synkronisera alla medier till iPod. Lär dig hur man korrekt överföra dina favorit filmer och njuta av dem portably på din iPod.

Instruktioner

• Sätt hålla filmer i skivenheten på datorn.

• Klicka på "Start" på den nedre vänstra sidan av skrivbordet och välj "Min dator".

• Dubbelklicka på "CD-enheten (D:)" att öppna ett fönster som visar innehållet på skivan.

• Öppna en plats på datorn där du vill spara filmfilerna.

• Dra och släpp filer filmen från fönstret öppet "CD-enheten" i den valda mappen på din dator.

• Öppna programmet iTunes.

• Dra och släpp filmfiler från den sparade platsen in i "biblioteket" längst upp till vänster i iTunes-programmet.

• Anslut USB-kabeln till din iPod och en öppen USB-port på datorn. IPod synkroniserar automatiskt alla nya mediefiler. Om din iPod inte synkroniseras, klicka på "File" och välj "Sync" manuellt synkronisera iPod och lägga till filmer.

Olika typer av musik som hjälper minne lagring

Olika typer av musik som hjälper minne lagring


Effekterna av musik på minne retention är ganska mäktig. Vissa typer av musik är kända för att aktivera de vänstra- och delarna av hjärnan, som maximerar lärande och stöd i minne retention. Att veta vilka typer av musik att lyssna medan studera, lära eller förbereda för ett test kan hjälpa dig förbättra din lagring av informationen och få större framgång i testresultat.

Barock

Barockmusik från 17 och 18-talen är känt för att öka minne lagring. Några av de mest populära kompositörerna från denna tid är Vivaldi, Bach och Händel. Barockmusik kan också öka uppmärksamhet, utöka fokuserad inlärningstid och expandera tänkande. Barockmusik med 60 slag per minut är perfekt tempo för minne retention.

Mozart

Musik av Mozart är känt att släppa nervceller i hjärnan att slappna av kroppen. Studier har visat att studenter som lyssnade på Mozart innan du tar ett test hade högre poäng på tester. Tre grupper av deltagare deltog ett IQ-test. Före provet skall en grupp lyssnade på Mozart, en andra lyssnade på en avslappning band och en tredje gjorde & amp; #039; t lyssna till något. Gruppen som gjorde & amp; #039; t lyssna till något hade genomsnittliga betyg för 110. Den första gruppen som lyssnade till Mozart hade genomsnittliga betyg för 119. Den grupp som lyssnade till avslappning band föll mellan, på 111.

Rockmusik

Rockmusik är känd för att hjälpa med visuella minne lagring men inte lärande minne retention. Klassisk musik är mer harmonisk medan rockmusik är mer rytmiskt. Rytmisk musik gör lyssnare mer passionerad, att öka adrenalin, medan harmonisk musik gör lyssnare mer kontemplativt. Studier har visat att exponering för rockmusik orsakar lärande och minnesproblem eftersom rytmen fungerar på samma sätt ett läkemedel gör. Hjärnan skapar dock ett starkt samband mellan rockmusik och vad som händer visuellt när du hör låten. Så oavsett förhållanden, när du hör en rock musik sång, din hjärna kommer automatiskt associera det med första gången hörde du den.

Hur laddar jag ner musik till min MP3?

Hur laddar jag ner musik till min MP3?


MP3-spelare är populära, trendiga och användarvänlig. Ladda ner musik MP3-spelaren anses vara den svåraste delen av operativa enheten. Men med lite övning, kan det göras med lätthet. Det tar bara några minuter att ladda ner massor av musik till din MP3-spelare.

Vad du bör veta innan du börjar

Innan du försöker ladda ner något till din MP3, ta hand om några små frågor. Den musik du vill ladda ner till din MP3 måste lagras på datorns hårddisk. Om inte är din musik på din dator, finns det inget sätt att ladda ner något. Du måste också ha din MP3-spelare USB-synkkabeln ansluta enheten till datorn. Det bör också finnas en musikspelare som Windows Media Player eller Real Player på din dator att genomföra åtgärden nedladdning. Musikspelaren bör vara den mest uppdaterade versionen tillgänglig för tillämpningen. (Se resurser om du behöver hämta en musikspelare.)

Ansluter till din dator

Hur laddar jag ner musik till min MP3?


När du har allt du behöver för att fullfölja hämtningen, ansluta MP3-spelare USB-synkkabeln till själva enheten och till datorns USB-hubb. Den mindre änden av USB-synkkabeln ansluts oftast till MP3-spelaren, medan den större rektangulära änden ansluts till din dator. Din dator kommer att börja arbeta för att upptäcka och upprättar anslutningen. I de flesta fall öppnas en spela upp automatiskt när anslutningen har identifierats. Klicka på "Sync" åtgärden som ska visas när fönstret spela upp automatiskt öppnas. Om fönstret inte öppnas automatiskt, dubbelklicka på din musikspelare-ikonen för att öppna programmet.

Ladda ner musik till din MP3

När musikspelaren öppnas musikbiblioteket bör vara tillgängliga och din musik ska vara tillgänglig för uppspelning. Om du inte ser din musik i biblioteket, kommer att du behöva importera alla dina filer i biblioteket. Klicka på fliken "Arkiv" på toppen av din ansökan och välj "Importera". Genom att följa anvisningarna som visas, kan du snabbt flytta din musik till musikspelaren. Till data överför din musik till MP3-spelaren, vidta åtgärder för "Sync". Välj alternativet "Sync" brukar anges i navigeringsfältet högst upp i programmet musik spelaren. En "Sync" panel visar enheten MP3 visas på höger sida av ansökan. Håll ned CTRL-tangenten på tangentbordet och klicka en gång på varje låt du vill ladda ner till din MP3. Varje låt ska vara markerad som du går. När du har markerat de låtar du vill, dra listan till fönstret "Sync" och klicka på "Sync" action längst ned i listan. Låtarna kommer att laddas ner till din MP3-spelare när processen är klar.

Hur gör jag hämta musik från iMesh?

Hur gör jag hämta musik från iMesh?


Ladda ner musik säkert och lagligt på Internet är svårt utsikter i bästa. Du kan hitta flera tjänster som erbjuder låtar, men många kräver ett månadsabonnemang. iMesh är en tjänst som ger säkra, gratis och lagliga musiknedladdningar med ett säkert peer-to-peer nätverk för användning på din dator. iMesh ger dig också möjlighet att köpa enstaka låtar eller album som MP3s eller köpa en prenumeration där du kan använda din gratis låtar i MP3-spelare.

Instruktioner

• Hämta och installera iMesh.

• Registrera ett konto hos iMesh. Vid start iMesh för första gången, vill du spörjas till registren för en redovisa. Följ anvisningarna och slutföra iMesh nya kontoregistrering. För att manuellt registrera ett nytt konto, öppna iMesh och klicka på "Menu" i det övre högra hörnet, välj "verktyg" och sedan "Min Kontoinställningar".

• Sök efter musik att ladda ner. Öppna programvaran iMesh och klicka på "Sök" högst upp på sidan. Skriv vad du söker efter i rutan Sök dialog; Du kan söka med nyckelord, artist eller låttitel. Till höger om varje Sök är resultatet information om låten, inklusive alternativen för att få varje låt. Du kan ladda ner några låtar gratis eller köpa som en MP3- eller ringsignal.

• Bläddra för musik att ladda ner. Klicka på "Upptäcka" överst på sidan. Genom Discover, du kommer att kunna Visa nyutgivna musik, Visa populära album och låtar, Visa gemenskapens spellistor och kan bläddra för musik efter humör eller genre.

• Ladda ner musik till din dator. Klicka på "Ladda ner" till höger om de enskilda låtarna att ladda ner låten till din dator eller klicka på "Download" bredvid ett album och hela albumet hämtas och lagras på din dator. För att se var dina hämtningsbara filer lagras på datorn, i det övre högra hörnet klickar du på "Meny", klicka på "Verktyg" och sedan "bibliotek och nedladdningar"

Hur man spelar musik på min USB blixt driva

Hur man spelar musik på min USB blixt driva


Lagrar musik på USB-minnen kan du bekvämligheten att spara utrymme på datorns primära hårddisk och förmågan att transportera dina favoritlåtar i en kompakt fall. USB-flashminnen har också förmågan att köra filer. Som ett resultat, kan du spela den lagrade musiken direkt från USB-flashminnet utan att behöva överföra den till din dator eller en annan enhet. När du har öppnat den USB blixt driva mapp som innehåller din önskad musik, kan du spela det från din dator via enhetens anslutning.

Instruktioner

• Sätt in USB-flashenheten i en ledig USB-port på datorn.

• Vänta på datorn att känna igen USB-flash-enheten som en ansluten enhet. Den USB blixt driva ikonen visas på datorns skrivbord eller i dess filhanteraren Utforskaren eller Finder.

• Dubbelklicka på USB-flashminnet enhetsikonen. Så avslöjar dess rotmapp.

• Öppna mappen i USB-flash-enheten som innehåller musiken du spelar, förutsatt det inte lagras i rotmappen.

• Dubbelklicka på filikonen i den låt du vill spela. Så startar uppspelning verktyg associerat till musikens filtyp, till exempel, iTunes eller Windows Media Plater. Alternativt kan du avstå från steg 3 och 4 och starta musik uppspelning verktyget och sedan markera musikfilen lagrad på din USB blixt driva från alternativet "Öppna" eller "Lägg till Arkiv" verktyget "Fil" menyn.

Hur överföra musik från datorn till iPhone

Hur överföra musik från datorn till iPhone


IPhone är en pekskärm smartphone utvecklat av Apple Computer, Inc. Telefonen innehåller en mängd inbyggda tillämpningar, inklusive Apples populära iTunes musikspelaren, och kommer med upp till 32 gigabyte intern lagring för musik, video och program. Du kan överföra musik från datorn till din iPhone med den medföljande USB-kabeln.

Instruktioner

• Anslut iPhone till datorn med USB-kabeln ingår i paketet.

• Starta iTunes på datorn. Din iPhone laddas i menyn till vänster under "Enheter."

• Klicka på namnet på den låt, artist eller album som du vill överföra till din iPhone. Håll ned vänster musknapp och dra musik till din iPhone på vänster sida av skärmen.

• Släpp musknappen när du ser ett plustecken visas över din iPhone. Musiken kommer att överföras till din enhet. Din iPhone kommer att Visa "Pågår Sync" på skärmen tills överföringen har slutförts.

• Klicka på "Eject"-knappen bredvid din iPhone i iTunes-menyn. Det är nu säkert att koppla ur den från datorn.

Hur man laddar ner musik från en dator till en Boost Mobile Phone

Hur man laddar ner musik från en dator till en Boost Mobile Phone


Boost mobiltelefoner klarar av mycket mer än bara ringa telefonsamtal. Den vanligaste funktionen delas av de flesta Boost mobiltelefoner är förmågan att lagra och spela upp musikfiler med hjälp av en medföljande postprogram. Med rätt hårdvara och tillbehör, kan du ladda ner musik från din dator och spela det på telefonen gör reklam for Rörlig, så att du kan njuta av dina favoritlåtar när som helst och var som helst. Stegen som krävs för att ladda ner låtar från datorn till telefonen Boost Mobile är inte annorlunda än med någon annan modell cellen telefon.

Instruktioner

• Sätt in ett SD-minneskort-kortplatsen på mobiltelefonen Boost. De flesta modeller placera denna slot under batteriet eller på sidan av telefonen.

• Anslut mobiltelefonen Boost till datorn genom att ansluta ena änden av USB-datakabeln till din mobiltelefon och den andra änden till datorns USB-port. Datorn kommer att automatiskt upptäcka telefonen Boost och förbereda sig för korrekt kommunikation med enheten.

• Klicka "Start"-menyn på din stationära dator, bläddra till "Alla program" och välj sedan ikonen "Windows Media Player" från listan över installerade program. Efter att Windows Media Player har startat telefonen Boost Mobile kommer att identifieras av programmet och du kommer bli ombedd att ge telefonen ett namn för framtida erkännande.

• Klicka på den stora "Sync" knappen längst upp i fönstret Windows Media Player programmet. En generisk mobiltelefon ikon visas i det övre högra hörnet av fönstret i en separat fönsterruta under bekant namn du valde och filerna tillgängliga låten kommer att visas i området större centrum i skärmen. Under mobilen kommer ikonen att en horisontell lagring kapacitet mätare som visar återstående utrymmet på SD minneskort i telefonen Boost.

• Välj låtar att ladda ner från centrum större delen av programfönstret. Bläddra igenom musik och hitta de låtar du vill hämtade din mobiltelefon. Placera muspekaren över filen låten för ditt val, håll ned vänster musknapp och dra filen till den högra rutan under ikonen mobiltelefon. Använd den här metoden för att lägga all den musik du vill på din telefon. Med varje ny fil du dra till fönstret "Sync", minskar återstående tillgängliga utrymme lagringsmätaren beroende på storleken på filen. Du kan fortsätta att lägga till låtar tills det finns otillräcklig kapacitet på det lagringskortet att hålla fler filer.

• Påbörja hämtningen när du har valt alla låtar du vill ha överförts eller maximeras det tillgängligt lagringsutrymmet på mobiltelefonen Boost. Klicka på knappen "Starta synkronisering" längst ner i högra fönstret att inleda faktiska nedladdning av dina musikfiler. Varaktigheten av denna process kommer att variera beroende på hur många låtar du har valt och hastigheten på din dator.

• Koppla ur din mobiltelefon från datorn. Efter framgångsrika överföringen av musik till mobiltelefonen Boost, koppla bort USB-datakabeln från din enhet och din dator.

Hur man lägger musik från SonicStage till en MP3SonicStage är en Sony digital media-spelare ansökan och musik-förvaltning plattform utformad för användare att organisera musikfiler. SonicStage används huvudsakligen för MP3-uppspelning, lagring och synkronisering med Sony MP3-spelare. Att sätta musik på en MP3-spelare med SonicStage kräver MP3-spelare USB-synkkabeln att upprätta en anslutning mellan MP3, dator och SonicStage. Synkronisering tar bara ett par minuter att slutföra.

Instruktioner

• Dubbelklicka på ikonen "SonicStage" desktop åtkomst till programmet.

• Anslut MP3-spelaren till datorn med USB-kabeln.

• Öppna "Överföring inställningar" att ändra överföringsläget. Klicka på "Walkman" eller "MP3" för att ange vilken typ av enhet musikfiler kommer att placeras på.

• Välj den angivna modellen MP3 spelaren till vänster om SonicStage mediespelaren. Modellnamnet för din MP3-spelare kommer att visas när anslutningen har upptäckts.

• Gå igenom musikbiblioteket SonicStage. Tryck på CTRL på tangentbordet och klicka på de musikfiler som du skulle vilja sätta på MP3-spelaren.

• Klicka på knappen grå med den högra pilen i övre högra hörnet av skärmen SonicStage börja synkronisera musikfiler du valt. Listan över valda musikfiler kommer att överföras från SonicStage till MP3-spelaren.

Hur rippa musik från en MP3-spelare till en Xbox 360

Hur rippa musik från en MP3-spelare till en Xbox 360


Xbox 360-konsolen tillåter inte användare att lägga till MP3-filer till konsolens hårddisk. Det spelar ingen roll om dessa filer som lagras på en MP3-spelare eller en CD. Men Xbox 360 tillåter användare att rippa musik från CD-skivor till hårddisken. För att rippa musik från en MP3-spelare, måste användaren konvertera MP3-filer till en audio CD format. Detta kan åstadkommas med Windows Media Player.

Instruktioner

• Anslut din MP3-spelare till datorn med en USB-sladd. Denna sladd levereras som standard med alla MP3-spelare.

• Öppna Windows Media Player.

• Klicka på nedpilen direkt nedan den & ldquo; Burn & rdquo; fliken i Windows Media Player. En undermeny visas.

• Klicka & ldquo; Audio CD & rdquo; i undermenyn. Detta orsakar programmet för att konvertera MP3-filer innan du bränner det till CD. Skapa en data-CD skulle orsaka att direkt kopiera MP3-filer till CD-skivan i stället. Xbox 360 kunde spela dessa MP3-filer från data-CD, men måste du skapa en ljud-CD för att faktiskt rippa musik på hårddisken.

• Klicka på den & ldquo; Burn & rdquo; fliken.

• Klicka på MP3-spelaren i listan på vänster sida av skärmen. Detta visar låtarna på din MP3-spelare i låtlistan.

• Dra låtarna på din MP3-spelare till "Bränna lista" på höger sida av skärmen. Detta är en lista över alla låtar du vill lägga till Xbox 360-hårddisk.

• För in en tom CD-R CD-RW-enheten på datorn.

• Tryck på den & ldquo; Starta bränningen & rdquo; knappen längst ned i bränningslistan. Detta kommer att konvertera MP3-filer och lägga till dem i ljud-CD.

• Sätt in ljud-CD i Xbox 360-konsolen. Musikspelaren startar automatiskt när en ljud-CD sätts in.

• Välj & ldquo; RIP CD & rdquo; från musik spelare alternativ. En förloppsindikator visas.

• Vänta på förloppsindikatorn att slutföra. Detta kommer att rippa musik från CD till Xbox 360-hårddisk.

Lyssna på musik från min laptop på min TV

Lyssna på musik från min laptop på min TV


Många människor lagra sin musiksamling på sin laptop. Digitala musikfiler: utrymme minimeras och låtar kan nås genom att klicka på en mus eller styrplatta knapp. Högtalarna på en bärbar dator kan dock inte gör rättvisa åt dina favoritlåtar. Du kan få bättre ljud prestanda genom att köra din laptop musik via din TV. Det finns flera sätt att göra detta.

Instruktioner

HDMI-kabel

• Kontrollera platsen för--High-Definition Multimedia Interface--HDMI-porten på din TV. Det är Trapetsformat i form och ligger ofta på baksidan för en HDTV.

• Anslut ena änden av HDMI-kabeln till HDMI-porten på din TV, och den andra änden till respektive port på din bärbara dator. En bärbar dator HDMI-porten är ofta identifieras av en kvadrat med en linje antingen sida av det.

• Slå på TV: N och den bärbara datorn. Använd TV: ns fjärrkontroll för att välja "Källa" eller "Input". Laptop input får anges som "PC." Välj inmatningskällan tryck "Play."

Audio-kabel

• Lokalisera den audio-ingången på din TV. Icke-HD TV-apparater och HD uppsättningar som inte stöder ljud har små jack uttag för ljud- och insatsvaror. Ljudingången är ofta ringmärkt i rött.

• Leta upp audio uttaget på din bärbara dator. Detta kan också vara ringmärktes i rött och har ofta en symbol för ett par hörlurar bredvid den.

• Sätt in den manliga jack på 3.5 mm jackkabel i laptop-port. Den manliga jack är den enda jack i änden av kabeln. Infoga det röda uttaget på stereon slutet av kabeln--i slutet med två uttag, varav en är för ljud, den andra för video - i-port på TV.

• Slå på TV: N och den bärbara datorn. Använda TV: ns fjärrkontroll du väljer "Input" eller "Källa" och välja alternativet "PC" eller liknande. Tryck på "Play".

USB

• Sätt i USB-minne i USB-porten på din bärbara dator. Den bärbara datorn kommer att visa en popup-meny. Välj "Öppna" för att komma åt lagringsområdet i USB-minnet.

• Dra ljudfiler du vill spela på din TV i området USB-lagring. Ser du en dialogruta som visar förloppet för överföringen.

• Kasta ut USB-minnet från din bärbara dator. Sätt i USB-porten på din TV. Slå på TV: N på och använda fjärrkontrollen för att spela ljudfiler när dialogrutan öppnas. Du kan alternativt koppla USB-minnet till porten på din PlayStation, om du har en.

CD

• Sätt in en tom inspelningsbar CD in i hårddisken på din bärbara dator. Du kan köpa CD-skivor med olika belopp för lagring, beroende på antalet ljudfiler du vill bränna på det.

• Öppna mediespelaren på din bärbara dator. Alternativet "Meny" eller "Fil", välj "Ny spellista". Välj de ljudfiler du vill lyssna på din TV. Kopiera eller dra dem till spellistan.

• Klicka på "Bränn". Alla låtar i spellistan lagras digitalt på CD-skivan. I media player visas ett meddelande att berätta när förbränningen är komplett.

• Mata ut CD-skivan från din bärbara dator. Aktivera DVD-spelare kopplad till TV: N på. Slå på TV: N på. Sätt i DVD-spelaren. Tryck på "Play".

Hur påverkar musik ditt minne medan du studerar?

Hur påverkar musik ditt minne medan du studerar?


Musik som terapi är allmänt känt - rytmer och melodier har varit rehabiliterande, att hjälpa behandla många sjukdomar. Musik har också visat sig ha effekt på minnet, en viktig faktor för dem som studerar medan du lyssnar på musik. Olika typer av musik, dock kan ha varierande grad av effektivitet på minne beroende på musiksmak.

Musik och hjärnan

Forskning har visat att du kan förbättra din förmåga att utföra rumsliga uppgifter, som att sätta ihop ett pussel genom att lyssna på musik. Anledningen är att lyssna på musik primtal hjärnan tänker rumsligt, men denna förbättring i spatialt tänkande bara varar en kort tid efter musiken stannar. Klassisk musik har i synnerhet visat att öppna nervbanor mer effektivt än andra typer av musik genom att förbereda hjärnan att lösa rumsliga problem.

Mozart effekt

Ett experiment som Frances Rauscher, en psykolog, bedrivs vid University of California i Irvine, 1993, hittade att lyssna på klassisk musik skulle kunna förbättra minnet. Detta fenomen i slutändan kom att kallas den Mozart-effekten, som används i experimentet musiken skrevs av Wolfgang Amadeus Mozart. I försöket lyssnade studenter till en Mozart Sonat, ett avslappning band eller tystnad. Omedelbart efter att ha lyssnat gav forskarna studenterna en test avsedda att mäta minne. Resultaten visade att de som lyssnade att Mozart hade bättre minne lagring, även om detta musikaliska minne boost endast varade i upp till 15 minuter.

Musik och minne

En studie från 2007 som forskare vid Stanford University genomförde tittade på bilder av försökspersonernas hjärnor fångas på en MRI maskin medan de lyssnade på musik, med forskare tittar på vilka delar av hjärnan var engagerade medan du lyssnar på musik. Resultatet av detta experiment visade att musik engagerar de områden i hjärnan som bidrar till människors uppmärksamhet span. Mest intressant, fann forskarna att peak hjärnaktivitet inträffat under en kort period av tystnad mellan musikaliska rörelser.

Rockmusik

Minne-öka kraften i musik är inte begränsat till klassisk musik. En studie från 2006 Glasgow Caledonian University övervakade hjärnaktiviteten hos en grupp av frivilliga som utfört ett enkelt memory test medan du lyssnar på rock och klassisk musik. Forskarna fann att klassisk musik förbättrat minnet i både klassisk musikfans och rock fans, medan rockmusik förbättrade minnet av rock fans bara. Från dessa data extrapoleras forskare att lyssna på någon form av musik kan stöd minne, förutsatt att det är en typ av musik du gillar.

Hur man får musik från MediaFire till iTunes

Hur man får musik från MediaFire till iTunes


Om du har tillgång till lite musik som lagras på MediaFire, kanske du vill ladda ner den och sedan lyssna på den med iTunes på datorn. MediaFire är en gratis online lagringstjänst. En musiker kan använda MediaFire för att lagra prover av hennes musik så att människor kan få en kopia och utvärdera låtarna, att ge tillgång till musikkritiker eller att locka nya fans. ITunes app är gratis från Apple och används för att spela musik, få tillgång till iTunes Store och hantera din iPod, iPad och iPhone. Du kan enkelt få musik från MediaFire till iTunes.

Instruktioner

• Starta din webbläsare.

• Typ eller klistra in en MediaFire fil 's URL i adressfältet och tryck på "Enter" för att ladda sidan MediaFire.

• Klicka på länken. En dialogruta öppnas. Klicka på "Spara fil" och sedan klicka på en mapp på datorn där du vill hämta musik-fil och klicka sedan på "OK".

• Starta iTunes på datorn.

• Dra musikfilerna från mappen hämtningsbara filer till iTunes-fönstret. Låtar kopiera till ditt iTunes-musikbibliotek.idden">Product Title

Milestar MS932 Sport Radial Tire, 235/45R17 97V

 • Product - 205/75-15 HANKOOK OPTIMO H724 97S WW Tires
  Special Buy
  Product Image
  205/75-15 HANKOOK OPTIMO H724 97S WW Tires
  Price
  $
  Product Title

  205/75-15 HANKOOK OPTIMO H724 97S WW Tires

 • Product - Starfire SF-340 All Season Tire - 235/75R15 105S
  Product Image
  Starfire SF-340 All Season Tire - 235/75R15 105S
  Price
  $
  Product Title

  Starfire SF-340 All Season Tire - 235/75R15 105S

 • Product - Goodyear Viva 3 All-Season Tire 235/60R18 103H
  Rollback
  Product Image
  Goodyear Viva 3 All-Season Tire 235/60R18 103H
  Price
  $
  Was $
  Save  $
  Product Title

  Goodyear Viva 3 All-Season Tire 235/60R18 103H

 • Product - Goodyear Viva 3 All-Season Tire 235/65R17 104H
  Rollback
  Product Image
  Goodyear Viva 3 All-Season Tire 235/65R17 104H


 • !Plc8R+ ( 7H@D?*w*:a7.$B*--+{CG