forbening mellom ryggvirvler - kunnskap - notmywar.com tiffany bryllup ringer


tiffany bryllup ringer

tiffinies
tiffany dupont
tiffany e co brisbane
tiffany taklampor
tiffany pärla armband

Vælge det bedste guld armbånd

Saturday, 4 February 2012

Vælge det bedste guld armbånd


Armbånd har faktisk stadig et attraktivt og populært emne for smykker blandt folket. Ingen mater, hvad tiderne har været, har folk altid elsket at bære armbånd. Der er også forskellige former for armbånd der skal bæres af mænd og kvinder. Men hvad har altid holdt på at ændre, er den stil og materiale af armbånd til rådighed. Sandheden er, at forskellige tider har været vidne til de forskellige materialer der skal bruges i armbånd og sidst guld armbånd bliver mere populær blandt folket. Dette er en af ​​de ædle metaller, som har set en stor nytte i udformningen af ​​de forskellige armbånd. Men der er nogle vigtige ting, du skal passe på, mens du vælger det rigtige guldarmbånd for dig.

Med så mange designs tilgængelige i guld armbånd, bliver det virkelig vigtigt for dig at vælge den rigtige design, der supplerer din personlighed på den rigtige måde. Desuden bør det valgte design supplerer den kjole du skal slid og desuden en lejlighed, du kommer til at bære den på. Derudover kan du også finde det hvide guld armbånd, der bare kan stave en magi på din personlighed. Der er forskellige smukke designs, du kan finde ledige i det hvide guld armbånd. Bare at kontrollere den brede vifte af det hvidguld armbånd findes på online-butik kan imponere dig, og du kan være sikker på at finde den rigtige armbånd, hvad dit behov er. Iført en af ​​de bedste guld armbånd er virkelig en fantastisk måde at hjælpe dig med at stå ud fra mængden. Derudover kan du også finde det bedste guld armbånd til rådighed på onlinebutik på de mest konkurrencedygtige priser for dig at være sikker på at du får den bedste deal. Selv om de kan være temmelig dyrt i betragtning af omkostningerne ved de ædle metaller, men disse kommer til at gøre en masse med at forbedre din personlighed. Bare tjek den brede vifte af armbånd til rådighed på online for at finde de rigtige for dig, så du ser godt ud på nogen af ​​de lejligheder.

bryllup diamant ring


Bryllupper og festlige gøre enhver kvinde føler sig glade og især smykker til dem, bryllupper, der indeholder de nyeste designet Brude armringe, kæder, øreringe og frem for alt Ringenes gør enhver mand eller kvinde til enten at købe eller præsentere en til lejligheden! Ja ringene som bryllup diamant ring eller brylluppet gyldne ring har altid lokket kvinderne til stolthed sin ejerandel på den særlige dag for deres bryllup. Alle os ønsker at have den nyeste af ringen kollektioner det være sig en Tiffany model ring eller et metal band med navnene på dig selv med din forlovede indgraveret på den enkelte model ring har fået sin egen pris. Tja mange producenter af smykker ringe nu dage er opmærksomme at fokusere på produktion af billige bryllup / engagement bands, som ikke koster en formue. Nu med tilgængeligheden af de billige bryllup bands på "brude at være" aldrig føle sig holdt udenfor med nogen af de nyeste ringen kollektion. De fleste af de bryllup bands eller jubilæet bands kunne udvælges eller konstrueres med det samme af bruden selv og i online-butikker, hun har fået det rette øjeblik til at designe det lige fra de tusindvis af tilgængelige design. Den billige bryllup diamantring benyttet i mindst pris gør mange til at købe det online, og dem, der er hypo allergisk over for kobolt finish af ringene kan benytte dem, der ringer med nikkel / satin finish og nyd at bære det i deres fingre uden bekymringer af allergiske reaktion!

Ligeledes må man bemærke, at når det kommer til billige mange måske føler, at en billig bryllup diamantring eller en billig brugerdefinerede bryllup guldring aldrig ville have garantien til at vare i et liv tid, men den slags bekymring er ikke behov for noget mere. Nu med den udsøgte titan, wolfram, ringe af rustfrit stål med 18k forgyldte eller metal indgraveret tilføjelser med diamanter gør din ring snak om byen. Tro på det du kan købe et par af hans og hendes kollektion i mindst pris. Videre med den avancerede online-bookinger kan du bare ringe op kundeservice og vente på, at ringen for at være i din dør skridt i så lidt som to eller tre arbejdsdage. Den unikke pengene tilbage garanti giver dig også mulighed for at bare returnere varen, så snart du føler, de ting du har bestilt, er ikke den, du søgte efter. Det er bare så simpelt og så behagelige føler, du får, mens shopping online for din hans / hendes Collection gør dig at bestille eller gå til flere tilføjelser til din tidligere ring kollektioner!

Wednesday, 1 February 2012

Forbedre din personlighed med hjælp fra Mango ure


Blandt de forskellige ting, som kvinder gør for at se smuk ud, at vælge den rigtige slags tøj og de forskellige former for tilbehør er en af de vigtigste ting. Sandheden er, at tøj og tilbehør, som du bærer påvirker din personlighed en masse. At vælge den rigtige form for tilbehør er noget, der kan bidrage til at afspejle din personlighed på den rigtige måde. Der er en masse forskellige slags tilbehør, som er til rådighed, herunder de sko, punge, tasker og ure til kvinder. Ure er uden tvivl en af de vigtigste tilbehør, der virkelig kan gøre en forskel for personlighed enhver kvinde.

Der er en masse forskellige slags ure til mænd til rådighed, men navnet på Mango ure er noget, der virkelig kan gøre en forskel til din personlighed. Den Mango ure er kendt for kvalitet ure, de har for kvinder. Der er en masse af mønstre og stilarter, som du kan finde tilgængelige i Mango ure. Du kan vælge et af de ure, der passer bedst til din stil og personlighed. Du kan faktisk tilføje en masse til din personlighed ved hjælp af at vælge den rigtige form for Mango ure. Det er ikke mere kommer til at være lige et tilbehør til at holde styr på tiden, men du kan være sikker på at definere mode for dig med at vælge de rigtige ure til kvinder. Med det store udvalg af ure til kvinder til rådighed, bliver det virkelig vigtigt, at du vælger den rigtige farve og den stil, der passer til behovene i lejlighed. Du kan virkelig tilføje en masse til dig ved at bære de rigtige ur. Med de bedste Mango ure til rådighed, bare du kan ikke gå ubemærket hen i mængden. Bare tjek den brede vifte af Mango ure tilgængelige på online-butik for at finde de bedste af dem for dig. Der er også mange tilbud og rabatter, som du kan få fra tid til tid til at hjælpe dig med at få ure til en overkommelig pris.

Tuesday, 31 January 2012

Tie-pin tilføjer et strejf af klasse.


En slipsenål er en af de vigtigste tilbehør til en mand, som hjælper til at sætte binde højre på forsiden af trøjen, så det ikke ser akavet. I virksomhedernes kontorer slips pins er en nødvendighed, da de låne et professionelt look. Med hjælp af en slipsenål man kan se fin og kan altid se godt viste sig. Bortset fra behovet for a slipsenål Alos sørger for at binde ser på plads. Men der er visse ting, man skal huske, når det kommer til at binde ben. Sørg for, at, at du knap i trøjen og få det gemt direkte i dine bukser. Sørg for, at stoffet af bindingen er god nok til, at det vil se perfekt med det klip Sørg for at dit slips er lige og at sikre, at du trækker slipset fra toppen. Find ud af, om den større hale af bindingen er over den mindste. Det er bedst at stå foran et spejl, når du bruger en slipsenål, så du kan justere slipsenål ordentligt.

Slipsenål sølv er ideelle til gifting formål. De ser classy. Men tie pins er også tilgængelige i flere former for materialer såsom metal, og de er endda belagt med guld og sølv finish. Nogle slipsenål leveres i en bred vifte af design med dekorationer eller logo eller nogle mønstre, der kan tiltrække opmærksomhed. Men før iført en slipsenål du sørge for at holde lejlighed på sindet. En ideel slipsenål omkring tre fourth om bredden af bindingen. Sørg for at du sætter slipsenål mellem fjerde og femte knap i skjorten.

Alle slips stifter kommer med en fjederbelastet mekanisme. Du kan bære dit slips ben vandret eller at de endda placeres på uafgjort klippet lidt nedad, så du kan sporten et moderne look.

Bær en slipsenål afhængig af lejligheden. For eksempel hvis anledningen er en semi-formel part eller en tilfældig lejlighed, så skal du ikke forsøge at bære en slipsenål som den vil se ud af sted. Slipsenål sølv meget sofistikeret med jakkesæt så sørg for at du køber en fin en fra et ry sølvsmed. Den vigtigste faktor er, at slipsenål skal matche med andet tilbehør, såsom manchetknapper eller pennen, at du medbringer.

Seneste tendenser i smykker


Ligegyldigt hvad tøj vi bærer, kan tilføje et armbånd til at fuldføre ensemblet give det et helt nyt look. Noget, som vi bærer ofte kan gives et frisk udseende ved at tilføje det rigtige tilbehør. Ligesom tøj, også smykker har tendenser, og der er mange nye mode i armbånd.

Når det kommer til
guld armbånd, har læder altid været trendy. Bortset fra besat dem, enkel flettet læder strimler, der gør et armbånd er meget populær, især blandt de yngre publikum. Sorte og brune er de klassiske farver, og de ser godt ud med noget, som de er neutrale farver. Men hvis du ønsker at holde trit med de nyeste, kan du vælge hvidt læder eller lysere farver som rød, gul, osv. Disse er meget på mode.

Den æstetiske af metal kombineret med læder er tidløs. Mange læder
hvidguld armbånd har metal links, kæder eller kroge vævet lige ind i smykker. Metal og læder kan øjeblikkeligt forvandle et outfit og giver dig moderne og edgy stil. En blødere alternativ til metal, er perler ofte vævet ind i læder armbånd mønstre. Et par farverige perler placeret eftertænksomt i en flettet læder armbånd kan skabe et fantastisk stykke kunst med Bohemian flair.

Charms har aldrig rigtig gået af mode. De er feminine og er en ideel måde at personliggøre ens smykker og vise ens personlige stil. En traditionel charme armbånd er en med en kæde link. For at give det en ny drejning, kan du vælge en læderrem med charms af dit valg, dinglende fra det. Dette giver en klassisk favorit et helt nyt look og den vil skille sig ud fra andre armbånd nogen har set.

Håndlavet armbånd er også populære. De er stadig ikke så almindeligt som andre tendenser, men for nogen, der ønsker noget unikt at bære, det er perfekt. Beaded dem har været populære i mange år, og det synes ikke at gå nogen steder. At tage højde for den nye generation og deres smag, bliver de får et nyt twist. Perler i forskellige farver, der bruges til at lave unikke stykker og folk bruger forskellige materialer som metal, læder, etc.

Du kan gå online for at tjekke alle de nyeste trends og design i smykker. Indkøb kan også ske i online-butikker, men skal du være forsigtig, da der er mange falske sites og butikker. Hvis du har fundet en reel butik, kan du få mange gode tilbud til elementer, der er af høj kvalitet.

Det perfekte tilbehør til mænd


Manchetknapper opstod i 1700-tallet, en tid, hvor mænd fastgjort manchetterne på deres skjorter med bånd eller bånd. Søger at vise deres rigdom og status, mænd midler begyndte at fastgøre deres manchetter med kæder fastgjort til små guld eller sølv knapper. Disse første Tilbehøret var håndlavede. Senere i 1800-tallet, er tilladt teknologi til masseproduktion, og tendensen til at bære disse overkommelige men alligevel luksuriøse tilbehør blev født.

I dag, Manchetknapper er ikke længere betragtes som tilbehør til mænd med høj social status. På et tidspunkt var de kun betragtes som Tilbehør til festtøj. Det er ikke længere tilfældet. Mænd nu bærer manchetknapper til kontoret for at udtrykke deres individuelle personlighed, for at vise deres unikke smag, og for at vise en følelse af sjov. De er også slidt for casual lejligheder. Design af alle typer kan findes og de er også lavet med forskellige metaller og dekorationer, så hvert par passer til enhver lejlighed.

Selvom manchetknapper i guld er stadig meget i mode, platin dem er mere populære i disse dage. Disse blev gjort populær meste af berømtheder. Diamant-besat platin dem er de mest populære i denne aktuelle modescene. De går med alle farver og tilføjer et strejf af stil til hver kulør eller outfit. For at vise deres personlige stil, mange mænd også fordel dem med sten i forskellige farver. Parring disse op med en grå eller sort jakkesæt kan tilføje elegance til hvad der ellers ville være en kedelig kulør.

Der er mere afslappede designs at vælge imellem. Sporty manchet knapper eller links er alle de vrede. De går med afslappet påklædning og ser godt ud med pin-stribede skjorter samt sprød hvide. Disse er ideel til udendørs lejligheder. De ser ikke alt for elegant og tilføje den helt rigtige mængde af stil til mandens hele udseende. Hvis man ikke ønsker at bære noget alt for prangende, det er det perfekte tilbehør, som de ikke er alt for prangende. De er en favorit blandt det yngre publikum.

Typisk er den allerbedste manchetknapper til at vælge er dem, der er godt ved hjælp af din personlighed samt, unødvendigt at sige, dit arrangement. Derudover bør de passer pænt med din påklædning, meget gerne dit tøj eller jakkesæt. Det er en klog beslutning at afprøve forskellige designs, inden du gør op dit sind.

Monday, 30 January 2012

Vælge det bedste guld armbånd

Armbånd har faktisk stadig et attraktivt og populært emne for smykker blandt folket. Ingen mater, hvad tiderne har været, har folk altid elsket at bære armbånd. Der er også forskellige former for armbånd der skal bæres af mænd og kvinder. Men hvad har altid holdt på at ændre, er den stil og materiale af armbånd til rådighed. Sandheden er, at forskellige tider har været vidne til de forskellige materialer der skal bruges i armbånd og sidst guld armbånd bliver mere populær blandt folket. Dette er en af de ædle metaller, som har set en stor nytte i udformningen af de forskellige armbånd. Men der er nogle vigtige ting, du skal passe på, mens du vælger det rigtige guldarmbånd for dig.

Med så mange designs tilgængelige i guld armbånd, bliver det virkelig vigtigt for dig at vælge den rigtige design, der supplerer din personlighed på den rigtige måde. Desuden bør det valgte design supplerer den kjole du skal slid og desuden en lejlighed, du kommer til at bære den på. Derudover kan du også finde det hvide guld armbånd, der bare kan stave en magi på din personlighed. Der er forskellige smukke designs, du kan finde ledige i det hvide guld armbånd. Bare at kontrollere den brede vifte af det hvidguld armbånd findes på online-butik kan imponere dig, og du kan være sikker på at finde den rigtige armbånd, hvad dit behov er. Iført en af de bedste guld armbånd er virkelig en fantastisk måde at hjælpe dig med at stå ud fra mængden. Derudover kan du også finde det bedste guld armbånd til rådighed på onlinebutik på de mest konkurrencedygtige priser for dig at være sikker på at du får den bedste deal. Selv om de kan være temmelig dyrt i betragtning af omkostningerne ved de ædle metaller, men disse kommer til at gøre en masse med at forbedre din personlighed. Bare tjek den brede vifte af armbånd til rådighed på online for at finde de rigtige for dig, så du ser godt ud på nogen af de lejligheder.
Older Posts Home


1001 bøger du skal læse før du dør – hele listen

1001_BooksHer er hele den udvidede og opdaterede liste over 1001 bøger du skal læse før du dør (følg linket for min omtale af bogen) – inklusive danske titler.

Listen har jeg som udgangspunkt hente fra www.1001beforeyoudie.com. Den netbaserede officielle liste er dynamisk: den opdateres løbende med nye titler, som så skubber andre ud. Jeg har i listen herunder tilføjet de danske og ældre udenlandske titler, som kun er med i den danske version af bogen fra 2010. Derfor er der faktisk ikke 1001, men 1069 bøger på listen.

De titler, jeg har læst (pr. 1.3.2017 ca. 180 på denne liste), er markeret med et billede af bogens omslag i kolonnen Læst. Klik på de aktive links for at gå til artiklerne om de bøger, som er omtalt her på K’s bognoter.

Du kan sortere i listen ved at klikke på kolonnetitlerne – eller søg efter en bestemt titel eller forfatter via søgefeltet øverst til højre.

Hvis 1000+ bøger er lidt for overvældende, så tjek K’s personlige top 20.

1001 bøger du skal læse før du dør - hele listen

Læst Forfatter Titel År Ukendt Gilgamesh -0600 Homer-Iliaden Homer Iliaden -0500 homer Homer Odysseen -0500 AISCHYLOS_AGAMEMNON000001 Aischylos Agamemnon -0458 medea Euripides Medea -0431 Sofokles---Kong-Odipus-p Sofokles Ødipus -0429 Aristofanes Lysistrate -0411 Platon Symposion -0327 vergil Vergil Æneiden -0020 ovid Ovid Metamorfoser -0009 Petronius Satyricon 0060 Ukendt Bhagavadgita 0400 Ukendt 1001 nats eventyr 0850 Kawabata, Yasunari The Tale of the Bamboo Cutter 0900 Shikibu, Murasaki The Tale of Genji 1000 Ukendt Rolandskvadet 1150 saxo Saxo Grammaticus Danmarks krønike 1222 Ukendt Njals saga 1290 Guanzhong, Luo Romance of the Three Kingdoms 1300 Nai'an, Shi & Luo Guanzhong Water Margin 1300 dante Dante Aligheri Den guddommelige komedie 1321 Boccacio Decameron 1353 Apuleius, Lucius Det gyldne æsel 1469 Martorell, Joanot - Galba, Martí Joan de Tirant Lo Blanc 1490 Rojas, Fernando de Celestina 1499 Montalvo, Garci Rodríguez de Amadís de Gaula 1508 Anonym The Life of Lazarillo de Tormes and of His Fortunes and Adversities 1554 Rabelais, Francois Gargantua og Pantagruel 1564 Camoes, Luis The Lusiads 1572 Wu, Chengen Rejse til Vesten 1592 Nashe, Thomas The Unfortunate Traveller 1594 Romeo-Juliet1 Shakespeare, William Romeo og Julie 1597 Deloney, Thomas Thomas of Reading 1599 hamlet Shakespeare, William Hamlet 1603 kong-lear Shakespeare, William Kong Lear 1608 Cervantes Saavedra, Miguel de Don Quixote 1615 Cervantes Saavedra, Miguel de Los trabajos de Persiles y Sigismunda 1617 macbeth-stormen Shakespeare, William Macbeth 1623 Castillo, Bernal Díaz del Mexicos erobring ved hernando Cortés 1632 Molière Misantropen 1666 Grimmelshausen, Hans Jakob Christoffel von The Adventurous Simplicissimus 1668 Leonora Christina (Ulfeldt) Jammersminde 1674 Racine, Jean Baptiste Fædra 1677 La Fayette, Marie-Madeleine de Fyrstinden af Clèves 1678 Behn, Aphra Oroonoko 1688 robinson Defoe, Daniel Robinson Crusoe 1719 Haywood, Eliza Love in Excess 1719 jeppe Holberg, Ludvig Jeppe paa Bjerget 1722 Defoe, Daniel Moll Flanders 1722 gulliver Swift, Jonathan Gulliver's rejser 1726 Swift, Jonathan A Modest Proposal 1729 Erasmus_Montanus Holberg, Ludvig Erasmus Montanus 1731 Fielding, Henry Joseph Andrews 1742 Pope, Arbuthnot, et al Memoirs of Martinus Scriblerus 1742 Richardson, Samuel Pamela 1742 Cleland, John Fanny Hill 1749 Fielding, Henry Tom Jones 1749 Richardson, Samuel Clarissa 1749 Smollett, Tobias George The Adventures of Peregrine Pickle 1751 Lennox, Charlotte The Female Quixote 1752 candide Voltaire Candide 1759 Johnson, Samuel Prins Rasselas af Abessinien 1759 Rousseau, Jean-Jacques Julie eller Den ny Heloise 1760 Roussean, Jean-Jacques Emile eller Om opdragelsen 1762 Walpole, Horace The Castle of Otranto 1765 Goldsmith, Oliver The Vicar of Wakefield 1766 Sterne, Laurence Tristram Shandy 1767 Sterne, Laurence A Sentimental Journey 1768 Mackenzie, Henry The Man of Feeling 1771 Smollett, Tobias George Humphry Clinker 1771 werther Goethe, Johann Den unge Werthers lidelser 1774 Burney, Fanny Evelina 1778 Laclos, Pierre Cholderlos De Farlige forbindelser 1782 Rousseau, Jean-Jacques Bekendelser 1782 Rousseau, Jean-Jacques Den ensomme vandrers drømmerier 1782 Moritz, Karl Philipp Anton Reiser 1785 Sade, Marquis de 120 dage i Sodoma 1785 Beckford, William Vathek 1786 Cao, Xueqin Dreams of Red Mansions 1791 Sade, Marquis de Justine 1791 Baggesen, Jens Labyrinten 1793 Equiano, Oloudah The Interesting Narrative 1794 Godwin, William The Adventures of Caleb Williams 1794 Radcliffe, Anne The Mysteries of Udolpho 1794 Burney, Fanny Camilla 1796 Diderot Fatalisten Jcques 1796 Diderot Nonnen 1796 Goethe, Johann Wilhelm Meisters læreår 1796 Lewis, Monk The Monk 1796 Holderlin, Friedrich Hyperion 1797 Edgeworth, Maria Castle Rackrent 1800 Ewald, Johannes Levnet og Meninger 1802 Novalis Henry Von Ofterdingen (unfinished) 1802 Diderot, Denis Rameau's Nephew 1805 Oehlenschläger, Adam Hakon Jarl Hin Rige 1807 Goethe, Johann Valgslægtskaberne 1809 von Kleist, Heinrich Michael Kohlhaas 1810 Austen, Jane Sense and Sensibility 1811 Austen, Jane Pride and Prejudice 1813 Austen, Jane Mansfield Park 1814 Austen, Jane Emma 1816 Scott, Walter Rob Roy 1817 frankenstein Shelley, Mary Wollstonecraft Frankenstein 1818 Hoffmann, E.T.A. Hankatten Murrs meninger om livet 1819 ivanhoe Scott, Walter Ivanhoe 1820 Maturin, Chalres Melmoth the Wanderer 1820 landsby-dansklaerer-1982-l Blicher, Steen Steensen En landsbydegns dagbog 1824 Hogg The Private Memoirs and Confessions of a Justified Sinner 1824 den sidste mohikaner Cooper, James Fenimore Den sidste mohikaner 1826 Eichendorff, Freiherr Joseph von En døgenigt 1826 Manzoni De trolovede 1827 Blicher, Steen Steensen Sildig opvaagnen 1828 klokkeren fra notre dame Hugo, Victor Klokkeren fra Notre Dame 1831 Stendhal Rød og sort 1831 Pushkin, Alexander Jevgenij Onegin 1833 Balzac, Honore Euégnie Grandet 1834 Balzac, Honore Le Pere Goriot 1835 næsen Gogol, Nikolaj Næsen 1836 Consience, Hendrik The Lion of Flanders 1838 oliver twist Dickens, Charles Oliver Twist 1838 stendhal Stendhal Klosteret i Parma 1839 Hildebrand Camera obscura 1839 Poe, Edgar Allen The Fall of the House of Usher 1839 Lermontov, Mikhail Jurjevitj Vor tids helt 1840 gogol døde sjæle Gogol, Nikolaj Døde sjæle 1842 Balzac, Honore Bristede forhåbninger 1843 Kierkegaard, Søren Forførerens Dagbog 1843 Poe, Edgar Allen The Pit and the Pendulum 1843 dumas_de_tre_musketerer-600x800 Dumas, Alexander De tre musketerer 1844 Sarmiento, Domingo Faustino Facundo 1845 greven af monte cristo Dumas, Alexander Greven af Monte Christo 1846 Sand, Georges Djævlesumpen 1846 Jane Eyre Bronte, Charoltte Jane Eyre 1847 Emily Brontë: Wuthering Heights Bronte, Emily Wuthering Heights 1847 Thackeray, William Vanity Fair 1847 Bronte, Anne Tenant of Wildfell Hall 1848 Paludan-Müller, Fr. Adam Homo 1849 Dickens, Charles David Copperfield 1850 Hawthorne, Nathaniel The Scarlet Letter 1850 moby dick Melville, Herman Moby Dick 1851 Hawthorne, Nathaniel The House of the Seven Gables 1851 onkel toms hytte Stowe, Harriet Beecher Onkel Toms hytte 1852 Dickens, Charles Bleak House 1853 Gaskell, Elizabeth Cranford 1853 walden Thoreau, Henry Walden 1854 Keller, Gottfried Den grønne Henriks roman 1854 Gaskell, Elizabeth North and South 1855 Flaubert, Gustave Madame Bovary 1857 Stifter, Adalbert Nachsommer 1857 Eliot, George Adam Bede 1859 Gontjarov, Ivan Oblomov 1859 Collins, Wilkie Woman in White 1860 Eliot, George The Mill on the Floss 1860 Multatuli Max Havelaar 1860 Dickens, Charles Great Expectations 1861 Eliot, George Silas Marner 1861 les_miserables Hugo, Victor De elendige 1862 Turgenev, Ivan Fædre og sønner 1862 Kingsley, Charles Water Babies 1863 Dostoevsky, Fyodor Kældermennesket - optegnelser fra undergrunden 1864 LeFanu, Sheridan Uncle Silas 1864 Carrol, Lewis Alice's Adventures in Wonderland 1865 dostojevskij forbrydelse og straf Dostojevskij, Fjodor Forbrydelse og straf (Raskolnikov) 1866 verne-rejsen_til_jordens_indre-600x800 Verne, Jules Rejse til jordens indre 1866 Trollope, Anthony The Last Chronicle of Barset 1867 Zola, Emile Therese Raquin 1867 Alcott, Louisa May Little Women 1868 Collins, Wilkie The Moonstone 1868 dotojevskij idioten Dostojevskij, Fjodor Idioten 1869 Flaubert, Gustave Følelsernes opdragelse 1869 Lautréamont, Comte de Maldorors sange 1869 Lev-Tolstoj---Krig-og-fred-1-2-p Tolstoj, Lev Krig og fred 1869 Trollope, Anthony Phineas Finn 1869 Turgenev, Ivan Kong Lear fra stepperne 1870 Lewis Carroll: Alice i Eventyrland & Gennem spejlet - og hvad Alice fandt der Carrol, Lewis Bag spejlet 1871 Butler, Samuel Erewhon 1872 onde ånder Dostojevskij, Fjodor Onde ånder 1872 Eliot, George Middlemarch 1872 Hernández, José The Gaucho Martin Fierro 1872 LeFanu, Sheridan I et dunkelt glas 1872 Turgenev, Ivan Forårsbølger 1872 Leskov, Nikolai Den fortryllede vandringsmand 1873 jorden rundt i 80 dage Verne, Jules Jorden rundt i 80 dage 1873 Hardy, Thomas Far from the Madding Crowd 1874 Valera, Juan Pepita Jimenez 1874 Jacobsen, J.P. Fru Marie Grubbe 1876 Queirós, José Maria Eça de Pater Amados forbrydelse 1876 Tolstoj, Lev Anna Karenina 1877 Zola, Emile Faldgruben 1877 Jacobsen, J.P. Niels Lyhne 1880 ben-hur Lew, Wallace Ben-Hur 1880 Strindberg, August Det røde værelse 1880 Zola, Emile Nana 1880 Assis, Joaquim Maria Machado de Bras Cubas' posthume memoirer 1881 Flaubert, Gustave Bouvard og Pecuchet 1881 James, Henry The Portrait of a Lady 1881 Verga, Giovanni Familien Malavoglia 1881 Maupassant, Guy de Et liv 1883 skatteøen Stevenson, Robert Louis Skatteøen 1883 Huysmans, J.K. Imod strømmen 1884 Leopoldo Alas, Clarín La Regenta 1884 ivan illijts død Tolstoj, Lev Ivan Iljitjs død 1884 Eeden, Frederik van Den lille Johannes 1885 kong salomons miner Haggard, Rider Kong Solomons miner 1885 Maupassant, Guy de Bel-Ami 1885 Pater, Walter Epikuræeren Marius 1885 the-adventures-of-huckleberry-finn-puffin-classics-12910844 Twain, Mark Huckleberry Finn 1885 Zola, Emile Germinal 1885 Bazán, Emilia Pardo The House of Ulloa 1886 dr jekyll Stevenson, Robert Louis The Strange Case of Dr Jeckyll and Mr Hyde 1886 stuk Bang Herman Stuk 1887 Strindberg, August Hemsöboerne 1887 Maupassant, Guy de Pierre et Jean 1888 Vazov, Ivan Under åget 1888 Couperus, Louis Eline Vere 1889 France, Anatole Thaïs 1890 sult Hamsun, Knut Sult 1890 Strindberg, August Ved havbrynet 1890 Tolstoj, Lev Kreutzer-sonaten 1890 Zola, Emile La Bete Humaine 1890 Gissing, George New Grub Street 1891 Hardy, Thomas Tess of the D'Urbervilles 1891 Huysmans, Joris-Karl Dernede 1891 Lagerlof, Selma Gösta Berlings Saga 1891 Morris, William News From Nowhere 1891 dorian gray Wilde, Oscar The Picture of Dorian Gray 1891 sherlock holmes Doyle, Arthur Conan Sherlock Holmes eventyr 1892 Grossmith, George, et al, Diary of a Nobody 1892 Skram, Amalie Forrådt 1892 Roberto, Federico De The Viceroys 1894 Fontane, Theodor Effi Briest 1895 Hardy, Thomas Jude the Obscure 1895 tidsmaskinen Wells, H.G., Tidsmaskinen 1895 Sienkiewicz, Henryk Quo Vadis 1896 drmoreau Wells, H.G., The Island of Dr Moreau 1896 Gide, Andre Jordens frugter 1897 James, Henry What Maisie Knew 1897 Perez Galdos Barmhjertighed 1897 Prus, Boleslaw Farao 1897 dracula Stoker, Bram Dracula 1897 D'Annunzio, Gabriele The Child of Pleasure 1898 Jensen, Johannes V. Himmerlandshistorier 1898 Svevo, Italo Farvel til ungdommen 1898 kloderrnes kamp Wells, H.G., Klodernes kamp 1898 Wied,Gustav Slægten 1898 Assis, Joaquim Maria Machado de Dom Casmurro 1899 Chopin, Kate The Awakening 1899 Fontane, Theodor Stechlin 1899 Gardonyi. Geza Eclipse of the Crescent Moon 1899 Somerville and Ross Some Experiences of an Irish RM 1899 Dreiser, Theodore Søster Carrie 1900 Salgari The Tiger of Momopracem 1900 kongens fald Jensen, Johannes V. Kongens fald 1901 Kipling, Rudyard Kim 1901 Mann, Thomas Huset Buddenbrooks 1901 Schnitzler, Arthur Løjtnant Gustl 1901 heart of darkness Conrad, Joseph Heart of Darkness 1902 baskervilles hund Doyle, Arthur Conan Baskervilles hund 1902 Gide, Andre Den umoralske 1902 James, Henry The Wings of the Dove 1902 Butler, Samuel The Way of all Flesh 1903 Childers, Erskine The Riddle of the Sands 1903 James, Henry The Ambassadors 1903 når naturen kalder London, Jack Når naturen kalder 1903 Schreber, Daniel P En nervesvækket mands erindringer 1903 Conrad, Joseph Nostromo 1904 Rolfe, Fr. Hadrian the Seventh 1904 Mann, Heinrich Professor Unrat 1905 lykke-per Pontoppidan, Henrik Lykke-Per 1905 Victor Català Solitut 1905 Wharton, Edith The House of Mirth 1905 Andersen Nexø, Martin Pelle Erobreren 1906 Galsworthy, John The Forsythe Saga 1906 Musil, Robert Disciplen Törless' forvirringer 1906 Sinclair, Upton The Jungle 1906 Conrad, Joseph The Secret Agent 1907 Gorky, Maxim Moderen 1907 Barbusse, Henri Helvede 1908 Bennett, Arnold The Old Wive's Tale 1908 Forster, E.M. A Room with a View 1908 Hodgson, Willaim Hope The House on the Borderland 1908 Gide, Andre Strait is the gate 1909 Forster, E.M. Howards End 1910 Michaëlis, Karin Den farlige alder 1910 Rilke, Rainer Maria Malte Laurids Brigges optegnelser 1910 Roussel, Raymond Indtryk af Afrika 1910 Allain, Marcel and Pierre Souvestre Fantômas 1911 Wharton, Edith Ethan Frome 1911 døden i venedig Mann, Thomas Døden i Venedig 1912 Stephens, James The Charwoman's Daughter 1912 Lawrence, D.H Sønner og elskere 1913 Jiménez, Juan Ramón Platero og jeg 1914 Natsume, Soseki KoKoro 1914 tarzan Rice Burroughs, Edgar Tarzan, abernes konge 1914 Roussel, Raymond Locus Solus 1914 Tressell, Robert The Ragged Tousered Philantrhopists 1914 Akutagawa, Ryunoske Rashomon 1915 Buchan, John The 39 Steps 1915 Ford, Ford Madox The Good Soldier 1915 Lawrence, D.H The Rainbow 1915 Maugham, W. Somerset Of Human Bondage 1915 Azuela, Mariano De underkuede 1916 Barbusse, Henri Ilden 1916 Joyce, James Portrait of the Artist as a Young Man 1916 Tagore, Rabindranath Ghare-Baire 1916 Timmermans, Felix Pallieter 1916 Hamsun, Knut Markens grøde 1917 West, Rebecca The Return of the Soldier 1918 Lewis, Wyndham Tarr 1919 Junger, Ernst I stålstormen 1920 Lawrence, D.H Women in Love 1920 Lewis, Sinclair Main Street 1920 Wharton, Edith The Age of Innocence 1920 Huxley, Aldous Crome Yellow 1921 Papini Kristi liv 1921 Colette Claudines hjem 1922 cummings, e e The Enormous Room 1922 Hesse, Herman Siddharta 1922 Joyce, James Ulysses 1922 Lewis, Sinclair Babbitt 1922 Rebreanu, Liviu De hængtes skov 1922 Sinclair, May Harriet Frean 1922 Undset, Sigrid Kristin Lavransdatter 1922 Zweig, Stefan Amok 1922 Radiguet, Raymond Djævelen i kroppen 1923 Svevo, Italo Zeno's bekendelser 1923 Arlen, Michael The Green Hat 1924 Forster, E.M. Passage to India 1924 trolddomsbjerget Mann, Thomas Trolddomsbjerget 1924 Zamyatin, Yevgeny Vi 1924 Cather, Willa The Professor's House 1925 great gatsby Fitzgerald, F. Scott The Great Gatsby 1925 Gide, Andre The Counterfeiters 1925 Gorky, Maxim The Artomonov Business 1925 Heruy, Walda-sellase The New World 1925 processen_bog21 Kafka, Franz Processen 1925 Mofolo, Thoms Chaka the Zulu 1925 Stein, Gertrude The Making of Americans 1925 Woolf, Viginia, Mrs Dalloway 1925 Bernanos Under Satan's Sun 1926 Christie, Agatha The Murder of Roger Ackroyd 1926 Green, Henry Blindness 1926 Hasek, Jaroslav The Good Soldier Svejk 1926 the sun also rises Hemingway, Ernest The Sun Also Rises 1926 slottet Kafka, Franz Slottet 1926 Pirandello, Luigi One, None and a Hundred Thousand 1926 Sandel, Cora Alberta and Jacob 1926 hesse_steppenwolf Hesse, Herman Steppeulven 1927 Kafka, Franz Amerika 1927 pa_sporet_af_den_tabte_tid_sodoma_og_gomorra_1-marcel_proust-23099202-4205616068-frntl Proust, Marcel På sporet af den tabte tid 1927 Williamson, Henry Tarka the Otter 1927 Woolf, Viginia, To The Lighthouse 1927 Zweig, Arnold The Case of Sergeant Grischa 1927 Bataille, Georges Story of the Eye 1928 Breton, Andre Nadja 1928 Ford, Ford Madox Parade's End 1928 Hall, Radcliffe The Well of Loneliness 1928 Larsen, Nella Quicksand 1928 Lawrence, D.H Lady Chatterlys elsker 1928 Tanizaki, Junichiro Some Prefer Nettles 1928 Waugh, Evelyn Decline and Fall 1928 Woolf, Viginia, Orlando 1928 Cocteau, Jean Les Enfants Terribles 1929 Döblin, Alfred Berlin Alexanderplatz 1929 Green, Henry Living 1929 Hammett, Dashiell Malteserfalken 1929 farvel til våbnene Hemingway, Ernest Farvel til våbnene 1929 Larsen, Nella Passing 1929 Moravia, Alberto The Time of Indifference 1929 intet nyt fra vestfronten Remarque, Erich Maria Intet nyt fra vestfronten 1929 Shahnoor, Shahan Retreat Without Song 1929 Wilson, Edmund I Thought of Daisy 1929 Wolf, Thomas Look Homeward, Angel 1929 hærværk Kristensen,Tom Hærværk 1930 Lewis, Saunders Monica 1930 Lewis, Wyndham The Apes of God 1930 Manning, Frederic Her Privates We 1930 Witkiewicz, Stanislaw Insatiability 1930 Sønderby, Knud Midt i en jazztid 1931 boelgerne_100 Woolf, Viginia, Bølgerne 1931 Bowen, Elizabeth To the North 1932 celine Celine, Louis Ferdinand Rejse til nattens ende 1932 Gibbons, Stella Cold Comfort Farm 1932 Hammett, Dashiell Den tynde mand 1932 fagre nye verden Huxley, Aldous Fagre nye verden 1932 Krleza, Miroslav The Return of Philip Latinowicz 1932 Mauriac, Francois Viper's Tangle 1932 Radetzkymarch Roth, Joseph Radetzkymarch 1932 Slauerhoff, J.J. The Forbidden Realm 1932 Brittain, Vera A Testament of Youth 1933 Elsschot, Willem Cheese 1933 Jameson, Storm A Day Off 1933 Malraux, Andre Man's Fate 1933 Mann, Thomas Josef og hans brødre 1933 musil Musil, Robert Manden uden egenskaber 1933 de ni klokkeslag Sayers, Dorothy De ni klokkeslag 1933 Stein, Gertrude The Autoboigraphy of Alice B. Toklas 1933 West, Nathaniel Miss Lonelyhearts 1933 Aragon, Louis The Bells of Basel 1934 Cain, James M. The Postman Always Rings Twice 1934 Cioran, Emile (Emil) On the Heights of Despair 1934 Fitzgerald, F. Scott Tender is the Night 1934 Miller, Henry Tropic of Cancer 1934 Roth, Henry Call it Sleep 1934 Sayers, Dorothy The Nine Tailors 1934 Schulz, Bruno The Street of Crocodiles 1934 Wodehouse, P.G. Thank You, Jeeves 1934 Anand, Mulk Raj Untouchable 1935 Canetti, Elias Auto-da-Fé 1935 Isherwood, Christopher The Last of Mr. Norris 1935 Laxness, Halldor Frie mænd 1935 jamen man skyder da heste McCoy, Horace Jamen man skyder da heste 1935 Barnes, Djuna Nightwood 1936 Capek, Karel Krigen med salamandrene 1936 Faulkner, William Absalom Absalom! 1936 Huxley, Aldous Eyeless in Gaza 1936 Lao, She Rickshaw Boy 1936 Lovecraft, H.P. At The Mountains of Madness 1936 borte med blæsten Mitchell, Margaret Borte med blæsten 1936 Orwell, George Keep the Aspidistra Flying 1936 Warner, Sylvia Townsend Summer Will Show 1936 West, Rebecca The Thinking Reed 1936 Blixen, Karen Den afrikanske farm 1937 Gombrowicz, Witold Ferdydurke 1937 Hedeyat, Sadeq The Blind Owl 1937 Hurston, Zora Neale Thier Eyes Were Watching God 1937 Jones, David In Parenthesis 1937 mus og mænd Steinbeck, John Mus og mænd 1937 hobbitten Tolkien, J.R.R. Hobbitten 1937 Ambler, Eric Cause for Alarm 1938 Bartol, Vladimir Alamut 1938 Beckett, Samuel Murphy 1938 Du Maurier, Daphne Rebecca 1938 Greene, Graham Brighton Rock 1938 Krleza, Miroslav På randen af fornuft 1938 Passos, John Dos USA 1938 Sartre, Jean-Paul Kvalme 1938 Watson, Winnifred Miss Pettigrew Lives for a Day 1938 Chandler, Raymond The Big Sleep 1939 Isherwood, Christopher Goodbye to Berlin 1939 Joyce, James Finnegans Wake 1939 O'Brien, Flann At Swim-Two-Birds 1939 Rhys, Jean Good Morning Midnight 1939 vredens_druer Steinbeck, John Vredens druer 1939 Buzzati, Dino The Tartar Steppe 1940 Greene, Graham The Power and the Glory 1940 hvem ringer klokkerne for Hemingway, Ernest Hvem ringer klokkerne for 1940 det forsømte forår Scherfig, Hans Det forsømte forår 1940 Stead, Christina The Man Who Loved Children 1940 Wright, Richard Native Son 1940 Alegria, Ciro Verden er de andres 1941 Pavese, Cesare Høstarbejderne 1941 Vittorini, Elio Samtale på Sicilien 1941 White, Patrick The Living and the Dead 1941 den fremmede Camus, Albert Den fremmede 1942 Márai, Sándor Embers 1942 skaknovelle Zweig, Stefan Skaknovelle 1942 Ditlevsen,Tove Barndommens gade 1943 Hesse, Herman Glasperlespillet 1943 den lille prins Saint-Exupery, Antione De Den lille prins 1943 Andrézel, Pierre (Karen Blixen) Gengældelsens veje 1944 Bellow, Saul Dangling Man 1944 pippi langstrømpe Lindgren, Astrid Pippi Langstrømpe 1944 Maugham, W. Somerset The Razor's Edge 1944 Seghers, Anna Transit 1944 Andric, Ivo Forvist til Bosnien 1945 Andric, Ivo Broen over Drina 1945 Breton, Andre Stjernen -17 1945 Broch, Hermann Vergils død 1945 Green, Henry Loving 1945 Laforet, Carmen Intet 1945 Levi, Carlo Kristus standsede ved Eboli 1945 animal farm Orwell, George Kammerat Napolen 1945 Roy, Gabrielle The Tin Flute 1945 Waugh, Evelyn Brideshead Revisited 1945 Caldwell, Erskine House in the Uplands 1946 Green, Henry Back 1946 Kazantzakis, Nikos Zorba the Greek 1946 Peake, Mervyn Titus Groan 1946 Calvino, Italo Stien med edderkopperederne 1947 Camus, Albert Pesten 1947 levi-vidnesbyrd Levi, Primo Hvis dette er et menneske 1947 lowry Lowry, Malcolm Under the Volcano 1947 Mahfouz, Naguib Midaqgyden 1947 Mann, Thomas Dr Faustus 1947 Queneau, Raymond Exercises in Style 1947 boris vian Vian, Boris Dagenes skum 1947 Agnon, Samuel Josef I havets midte 1948 Andrzejewski, Jerzy Aske og diamanter 1948 Blanchot, Maurice L'Arrêt de mort 1948 Borowski, Tadeusz Farvel til Maria 1948 Cela, Camilo José Vejen til Alcarria 1948 Desani. G.V. Alt om H. Hatterr 1948 Moravia, Alberto Ulydighed 1948 Paton, Alan Cry the Beloved Country 1948 Algren, Nelson The Man with the Golden Arm 1949 Bowen, Elizabeth The Heat of the Day 1949 Carpentier, Alejo Riget af denne verden 1949 Mitford, Nancy Love in a Cold Climate 1949 1984 Orwell, George 1984 1949 Serge, Victor The Case of Comrade Tulayev 1949 Asimov, Isaac I Robot 1950 Bataille, Georges Abbeden C 1950 Broch, Hermann De skyldløse 1950 Hansen, Martin A. Løgneren 1950 de fortabte spillemænd Heinesen, William De fortabte spillemænd 1950 barabbas Lagerkvist, Pär Barabbas 1950 Lessing, Doris The Grass is Singing 1950 Pavese, Cesare Månen og bavnerne 1950 Paz, Octavio Ensomhedens labyrint 1950 Peake, Mervyn Gormenghast 1950 Shute, Nevil A Town Like Alice 1950 Thurber, James The Thirteen Clocks 1950 Vestdijk, Simon The Garden Where the Brass Band Played 1950 stiftelsen Asimov, Isaac Stiftelsen 1951 Beckett, Samuel Malone Dies 1951 Beckett, Samuel Molloy 1951 Camus, Albert Oprøreren 1951 Cela, Camilo José Bikuben 1951 Gracq, Julien På bredden af Syrtes 1951 Greene, Graham The End of the Affair 1951 salinger Salinger, J.D The Catcher in the Rye 1951 Wyndham, John Day of the Triffids 1951 Yourcenar, Marguerite Kejser Hadrians erindringer 1951 Duerrenmatt, Friedrich Dommeren og hans bøddel 1952 Ellisson, Ralph The Invisible Man 1952 the old man and the sea Hemingway, Ernest The Old Man and the Sea 1952 Kawabata, Yasunari Tusind traner 1952 Flannery O'Connor: Wise Blood O'Connor, Flannery Wise Blood 1952 Pym, Barbara Excellent Women 1952 Amis, Kingsley Lucky Jim 1953 Baldwin, James Go Tell it on the Mountain 1953 Burroughs, William Junkie 1953 Carpentier, Alejo De tabte spor 1953 Chandler, Raymond The Long Goodbye 1953 Fleming, Ian Casino Royale 1953 Hartley L.P. The Go-Between 1953 Koeppen, Wolfgang Drivhuset 1953 Laye, Camara En af Afrikas sønner 1953 Sørensen, Villy Sære historier 1953 de Beauvoir, Simone Mandarinerne 1954 Frisch, Max Jeg er ikke Stiller 1954 fluernes herre Golding, William Fluernes herre 1954 Koeppen, Wolfgang Døden i Rom 1954 Kosmac, Ciril En forårsdag 1954 Linna, Vaino Den ukendte soldat 1954 Mishima, Yukio Bølgeslag 1954 Moravia, Alberto Foragtet 1954 Murdoch, Iris Under the Net 1954 Reage, Pauline O's historie 1954 Sagan, Francoise Bonjour Tristesse 1954 Gaddis, William The Recognitions 1955 Greene, Graham The Quiet American 1955 Highsmith, Patricia The Talented Mr. Ripley 1955 Kazantzákis, Nikos Jesu sidste fristelse 1955 Nabokov, Vladimir Lolita 1955 Pasolini, Pier Paulo Gadedrenge 1955 Plunkett, James The Trusting and the Maimed 1955 Rulfo, Juan The Burning Plain 1955 White, Patrick The Tree of Man 1955 Baldwin, James Giovanni's Room 1956 Barth, John The Floating Opera 1956 Gary, Romain Himlens rødder 1956 Rosa, Joao Guimaraes Djævelen på vejen 1956 Selvon, Sam Lonely Londoners 1956 ringenes herre Tolkien, J.R.R. Ringenes herre 1956 Bataille, Georges Himlens blå 1957 Durrell, Lawrence Justine 1957 Frisch, Max Homo Faber 1957 Junger, Ernst Glasbierne 1957 on the road Kerouac, Jack On the Road 1957 Meri, Veijo Manilarebet 1957 Nabokov, Vladimir Pnin 1957 zivago Pasternak, Boris Doctor Zhivago 1957 Robbe-Grillet, Alain Jalousi 1957 Ruyslinck, Ward The Deadbeats 1957 de nøgne træer Skou-Hansen, Tage De nøgne træer 1957 Vesaas, Tarjei Fuglene 1957 White, Patrick Voss 1957 Wyndham, John The Midwitch Cuckoos 1957 Chinua Achebe: Things Fall Apart Achebe, Chinua Things Fall Apart 1958 Amado, Jorge Gabriela - nellike og kanel 1958 Arguedas, José María Deep Rivers 1958 Behan, Brendan Borstal Boy 1958 Capote, Truman Breakfast at Tiffany's 1958 Dillon, Eilis The Bitter Glass 1958 Lampedusa, Giussepe di Leoparden 1958 Murdoch, Iris The Bell 1958 Narayan, R.K. Guiden 1958 Oe, Kenzaburo Riv knoppen af og tilintetgør afkommet 1958 den kroniske uskyld Rifbjerg, Klaus Den kroniske udskyld 1958 Sillitoe, Alan Saturday Night and Sunday Morning 1958 White, T.H. The Once and Future King 1958 Boll, Heinrich Billard klokken halv ti 1959 Burroughs, William The Naked Lunch 1959 Bliktrommen-p Grass, Gunter Bliktrommen 1959 Lee, Laurie Cider with Rosie 1959 MacInnes, Colin Absolute Beginners 1959 Mphahlele's, E'skia Ned ad Second Avenue 1959 Waterhouse, Kieth Billy Liar 1959 Cassola, Carlo Bebo's Girl 1960 Gary, Romain Morgenrødens løfte 1960 Harper Lee, Nelle To Kill a Mocking Bird 1960 O'Brien, Edna The Country Girls 1960 Sembene, Ousmane Guds små træstykker 1960 Singer, Isaac Bashevis Troldmanden fra Lublin 1960 rabbit run Updike, John Rabbit, Run 1960 Walser, Martin Halftime: A Novel 1960 Frame, Janet Faces in the water 1961 Grass, Gunter Kat og mus 1961 Heinlein, Robert Stranger in a Strange Land 1961 catch22 Heller, Joseph Catch-22 1961 Lem, Stanislav Solaris 1961 Marquez, Gabriel Garcia Ingen skriver til obersten 1961 Murdoch, Iris A Severed Head 1961 Onetti, Juan Carlos Værftet 1961 Salinger, J.D Franny and Zooey 1961 Seeberg, Peter Eftersøgningen 1961 Spark, Muriel The Prime of Miss Jean Brodie 1961 Vilas, Xosé Neira En bondedrengs erindringer 1961 Bassani, Giorgio Micòl 1962 borges fiktioner og andre fiktioner Borges, Jorge Luis Labyrinter 1962 Burgess, Anthony A Clockwork Orange 1962 Fuentes, Carlos The Death of Artemio Cruz 1962 Kesey, Ken One Flew Over the Cuckoo's Nest 1962 Lessing, Doris The Golden Notebook 1962 Nabokov, Vladimir Pale Fire 1962 O'Brien, Edna The Girl with Green Eyes 1962 Santos, Luis Martin Time of Silence 1962 Vargas Llosa, Mario Byen og hundene 1962 Burgess, Anthony Inside Mr Enderby 1963 Grass, Gunter Hundeår 1963 spionen Le Carre, John Spionen som kom ind fra kulden 1963 Pagnol, Marcel Manon og kilden 1963 the bell jar Plath, Silvia The Bell Jar 1963 Pynchon, Thomas V 1963 Solsjenitsyn, Alexander En dag i Ivan Denisovitjs liv 1963 Spark, Muriel The Girls of Slender Means 1963 Taktsis, Costas Det tredje bryllup 1963 cats cradle Vonnegut, Kurt Cat's Cradle 1963 Webb, Charles The Graduate 1963 Achebe, Chinua Guds pil 1964 Bellow, Saul Herzog 1964 Duras, Marguerite Lol V. Steins henførelse 1964 Infante, Guillermo Cabrera Tre triste tigre 1964 Kesey, Ken Sometimes a Great Notion 1964 Lispector, Clarice Passionen ifølge G.H. 1964 Rifbjerg, Klaus Og andre historier 1964 Bohumil Hrabal: Closely Observed Trains (Skarpt bevogtede tog) Hrabal, Bohumil Skarpt bevogtede tog 1965 Kis, Danilo Have, aske 1965 Ngugi Wa Thiong'o Floden mellem bjergene 1965 O'Connor, Flannery Everything that Rises must Converge 1965 Perec, Georges Ting 1965 Wolkers, Jan Back to Oegstgeest 1965 Barth, John Giles Goat Boy 1966 mesteren_og_margarita-michail_bulgakov Bulgakov, Mikhail Mesteren og Margarita 1966 Capote, Truman In Cold Blood 1966 Duras, Marguerite Vicekonsulen 1966 Endo, Shusaku Tavshed 1966 magus Fowles, John The Magus 1966 Goytisolo, Juan Identitetstegn 1966 Thomas Pynchon: The Crying of Lot 49 Pynchon, Thomas The Crying of Lot 49 1966 Rhys, Jean Wide Sargasso Sea 1966 Sciascia, Leonardo Man må klare sig selv 1966 Selimovic, Mesa Dervishen og døden 1966 Mahfouz, Naguib Pension Miramar 1967 100 års ensomhed Marquez, Gabriel Garcia 100 års ensomhed 1967 O'Brien, Flann The Third Policeman 1967 Richardson, Dorothy Pilgrimage 1967 Singer, Isaac Bashevis The Manor 1967 Vassilikos, Vassilis Z 1967 Wilson, Angus No Laughing Matter 1967 Bowen, Elizabeth Eva Trout 1968 Brautigan, Richard In Watermelon Sugar 1968 2001 Clarke, Arthur C. 2001 1968 Cohen, Albert Belle du Seigneur 1968 drømmer androider om elektriske får Dick, Philip K. Drømmer androider om elektriske får? 1968 Hines, Barry A Kestrel for a Knave 1968 Honchar, Oles Katedralen 1968 Lenz, Siegfried Tysktime 1968 Solsjenitsyn, Alexander Kræftafdelingen 1968 Solsjenitsyn, Alexander I den første kreds 1968 Vidal, Gore Myra Breckinridge 1968 Wolf, Christa Tanker om Christa T. 1968 Woolfe, Tom The Electric Kool-Aid Acid Test 1968 Amado, Jorge Miraklernes telt 1969 Becker, Jurek Løgneren Jakob 1969 Christensen, Inger Det 1969 Coover, Robert Pricksongs and Descants 1969 Fowles, John The French Lieutenant's Woman 1969 Himes, Chester Blind Man with a Pistol 1969 Konrad, Gyorgy Uanmeldt besøg 1969 Manuel Puig Heartbreak Tango 1969 Nabokov, Vladimir Ada 1969 Oates, Joyce Carol them 1969 Perec, Georges La Disparation 1969 Poniatowska, Elena På gensyn, Jesus 1969 godfather Puzo, Mario The Godfather 1969 portnoy Roth, Philip Portnoy's Compaint 1969 Salih, Tayeb Season of Migration to the North 1969 Stangerup, Henrik Slangen i brystet 1969 slaughterhouse 5 Vonnegut, Kurt The Slaughterhouse Five 1969 Yerofeev, Venedikt Moscow Stations 1969 Angelou, Maya, I Know Why the Caged Bird Sings 1970 Davies, Robertson Fifth Business 1970 Didion, Joan Play it as it Lays 1970 Echenique, Alfredo Bryce En verden for Julius 1970 Johnson, Uwe Mærkedage 1970 Mishima, Yukio Frugtbarhedens hav 1970 Morrisson, Toni The Bluest Eye 1970 Boll, Heinrich Gruppebillede med dame 1971 Doctorow, E.L. The Book of Daniel 1971 Johnson, B.S. House Mother Normal 1971 alice munro lives of girls and women Munro, Alice Lives of Girls and Women 1971 Naipaul, V.S In a Free State 1971 Osadchy, Mykhailo Cataract 1971 fear and loathing Thomson, Hunter S. Fear and Loathing in las Vegas 1971 rabbit redux Updike, John Rabbit Redux 1971 Ariyoshi, Sawako The Twilight Years 1972 Atwood, Margaret Surfacing 1972 Berger, John G 1972 invisible cities Calvino, Italo Invisible Cities 1972 Jansson, Tove Sommerbogen 1972 Merle, Robert Day of the Dolphin 1972 Welty, Eudora The Optimist's Daughter 1972 Ballard, J.G Crash 1973 Calvino, Italo The Castle of Crossed Destinies 1973 Farrell, J.G. The Siege of Krishnapur 1973 Greene, Graham The Honorary Consul 1973 Head, Bessie A Question of Power 1973 Jong, Erica Fear of Flying 1973 Pynchon, Thomas Gravity's Rainbow 1973 Böll, Heinrich Katariba Blums tabte ære 1974 Coetzee, J.M Dusklands 1974 Kotzwinkle, William The Fan Man 1974 Laurence, Margaret The Diviners 1974 LeGuin, Ursula The Dispossessed 1974 Soljan, Antun The Port 1974 Anderson, Jessica The Commandant 1975 Barthelme, Donald The Dead Father 1975 Bellow, Saul Humboldt's Gift 1975 Bernhard, Thomas Korrektur 1975 Brautigan, Richard Willard and his Bowling Trophies 1975 Doctorow, E.L. Ragtime 1975 El Sadaawi, Nawal Woman at Point Zero 1975 Kertesz, Imre Fateless 1975 Márquez, Gabriel Garcia Patriarkens efterår 1975 w Perec, Georges W, eller Erindringen om en barndom 1975 Powell, Anthony A Dance to the Music of Time 1975 Paasilinna, Arto The Year of the Hare 1975 Handke, Peter The Left-Handed Woman 1976 Murakami, Ryu Almost Transparent Blue 1976 Puig, Manuel Edderkoppekvindens kys 1976 vampyr Rice, Ann En vampyrs bekendelser 1976 Túrell, Dan Vangede billeder 1975 Taylor, Elizabeth Blaming 1976 Thornburg, Newton Cutter and Bone 1976 Wolf, Christa Patterns of Childhood 1976 Coetzee, J.M In the Heart of the Country 1977 Findley, Timothy The Wars 1977 Herr, Michael Dispatches 1977 ondskabens hotel

height="90" /> Stowe, Harriet Beecher Onkel Toms hytte 1852 Dickens, Charles Bleak House 1853 Gaskell, Elizabeth Cranford 1853 walden Thoreau, Henry Walden 1854 Keller, Gottfried Den grønne Henriks roman 1854 Gaskell, Elizabeth North and South 1855 Flaubert, Gustave Madame Bovary 1857 Stifter, Adalbert Nachsommer 1857 Eliot, George Adam Bede 1859 Gontjarov, Ivan Oblomov 1859 Collins, Wilkie Woman in White 1860 Eliot, George The Mill on the Floss 1860 Multatuli Max Havelaar 1860 Dickens, Charles Great Expectations 1861 Eliot, George Silas Marner 1861 les_miserables Hugo, Victor De elendige 1862 Turgenev, Ivan Fædre og sønner 1862 Kingsley, Charles Water Babies 1863 Dostoevsky, Fyodor Kældermennesket - optegnelser fra undergrunden 1864 LeFanu, Sheridan Uncle Silas 1864 Carrol, Lewis Alice's Adventures in Wonderland 1865 dostojevskij forbrydelse og straf Dostojevskij, Fjodor Forbrydelse og straf (Raskolnikov) 1866 verne-rejsen_til_jordens_indre-600x800

forbening mellom ryggvirvler - kunnskap - notmywar.com tiffany bryllup ringer


tiffany bryllup ringer

tiffinies
tiffany dupont
tiffany e co brisbane
tiffany taklampor
tiffany pärla armband

Vælge det bedste guld armbånd

Saturday, 4 February 2012

Vælge det bedste guld armbånd


Armbånd har faktisk stadig et attraktivt og populært emne for smykker blandt folket. Ingen mater, hvad tiderne har været, har folk altid elsket at bære armbånd. Der er også forskellige former for armbånd der skal bæres af mænd og kvinder. Men hvad har altid holdt på at ændre, er den stil og materiale af armbånd til rådighed. Sandheden er, at forskellige tider har været vidne til de forskellige materialer der skal bruges i armbånd og sidst guld armbånd bliver mere populær blandt folket. Dette er en af ​​de ædle metaller, som har set en stor nytte i udformningen af ​​de forskellige armbånd. Men der er nogle vigtige ting, du skal passe på, mens du vælger det rigtige guldarmbånd for dig.

Med så mange designs tilgængelige i guld armbånd, bliver det virkelig vigtigt for dig at vælge den rigtige design, der supplerer din personlighed på den rigtige måde. Desuden bør det valgte design supplerer den kjole du skal slid og desuden en lejlighed, du kommer til at bære den på. Derudover kan du også finde det hvide guld armbånd, der bare kan stave en magi på din personlighed. Der er forskellige smukke designs, du kan finde ledige i det hvide guld armbånd. Bare at kontrollere den brede vifte af det hvidguld armbånd findes på online-butik kan imponere dig, og du kan være sikker på at finde den rigtige armbånd, hvad dit behov er. Iført en af ​​de bedste guld armbånd er virkelig en fantastisk måde at hjælpe dig med at stå ud fra mængden. Derudover kan du også finde det bedste guld armbånd til rådighed på onlinebutik på de mest konkurrencedygtige priser for dig at være sikker på at du får den bedste deal. Selv om de kan være temmelig dyrt i betragtning af omkostningerne ved de ædle metaller, men disse kommer til at gøre en masse med at forbedre din personlighed. Bare tjek den brede vifte af armbånd til rådighed på online for at finde de rigtige for dig, så du ser godt ud på nogen af ​​de lejligheder.

bryllup diamant ring


Bryllupper og festlige gøre enhver kvinde føler sig glade og især smykker til dem, bryllupper, der indeholder de nyeste designet Brude armringe, kæder, øreringe og frem for alt Ringenes gør enhver mand eller kvinde til enten at købe eller præsentere en til lejligheden! Ja ringene som bryllup diamant ring eller brylluppet gyldne ring har altid lokket kvinderne til stolthed sin ejerandel på den særlige dag for deres bryllup. Alle os ønsker at have den nyeste af ringen kollektioner det være sig en Tiffany model ring eller et metal band med navnene på dig selv med din forlovede indgraveret på den enkelte model ring har fået sin egen pris. Tja mange producenter af smykker ringe nu dage er opmærksomme at fokusere på produktion af billige bryllup / engagement bands, som ikke koster en formue. Nu med tilgængeligheden af de billige bryllup bands på "brude at være" aldrig føle sig holdt udenfor med nogen af de nyeste ringen kollektion. De fleste af de bryllup bands eller jubilæet bands kunne udvælges eller konstrueres med det samme af bruden selv og i online-butikker, hun har fået det rette øjeblik til at designe det lige fra de tusindvis af tilgængelige design. Den billige bryllup diamantring benyttet i mindst pris gør mange til at købe det online, og dem, der er hypo allergisk over for kobolt finish af ringene kan benytte dem, der ringer med nikkel / satin finish og nyd at bære det i deres fingre uden bekymringer af allergiske reaktion!

Ligeledes må man bemærke, at når det kommer til billige mange måske føler, at en billig bryllup diamantring eller en billig brugerdefinerede bryllup guldring aldrig ville have garantien til at vare i et liv tid, men den slags bekymring er ikke behov for noget mere. Nu med den udsøgte titan, wolfram, ringe af rustfrit stål med 18k forgyldte eller metal indgraveret tilføjelser med diamanter gør din ring snak om byen. Tro på det du kan købe et par af hans og hendes kollektion i mindst pris. Videre med den avancerede online-bookinger kan du bare ringe op kundeservice og vente på, at ringen for at være i din dør skridt i så lidt som to eller tre arbejdsdage. Den unikke pengene tilbage garanti giver dig også mulighed for at bare returnere varen, så snart du føler, de ting du har bestilt, er ikke den, du søgte efter. Det er bare så simpelt og så behagelige føler, du får, mens shopping online for din hans / hendes Collection gør dig at bestille eller gå til flere tilføjelser til din tidligere ring kollektioner!

Wednesday, 1 February 2012

Forbedre din personlighed med hjælp fra Mango ure


Blandt de forskellige ting, som kvinder gør for at se smuk ud, at vælge den rigtige slags tøj og de forskellige former for tilbehør er en af de vigtigste ting. Sandheden er, at tøj og tilbehør, som du bærer påvirker din personlighed en masse. At vælge den rigtige form for tilbehør er noget, der kan bidrage til at afspejle din personlighed på den rigtige måde. Der er en masse forskellige slags tilbehør, som er til rådighed, herunder de sko, punge, tasker og ure til kvinder. Ure er uden tvivl en af de vigtigste tilbehør, der virkelig kan gøre en forskel for personlighed enhver kvinde.

Der er en masse forskellige slags ure til mænd til rådighed, men navnet på Mango ure er noget, der virkelig kan gøre en forskel til din personlighed. Den Mango ure er kendt for kvalitet ure, de har for kvinder. Der er en masse af mønstre og stilarter, som du kan finde tilgængelige i Mango ure. Du kan vælge et af de ure, der passer bedst til din stil og personlighed. Du kan faktisk tilføje en masse til din personlighed ved hjælp af at vælge den rigtige form for Mango ure. Det er ikke mere kommer til at være lige et tilbehør til at holde styr på tiden, men du kan være sikker på at definere mode for dig med at vælge de rigtige ure til kvinder. Med det store udvalg af ure til kvinder til rådighed, bliver det virkelig vigtigt, at du vælger den rigtige farve og den stil, der passer til behovene i lejlighed. Du kan virkelig tilføje en masse til dig ved at bære de rigtige ur. Med de bedste Mango ure til rådighed, bare du kan ikke gå ubemærket hen i mængden. Bare tjek den brede vifte af Mango ure tilgængelige på online-butik for at finde de bedste af dem for dig. Der er også mange tilbud og rabatter, som du kan få fra tid til tid til at hjælpe dig med at få ure til en overkommelig pris.

Tuesday, 31 January 2012

Tie-pin tilføjer et strejf af klasse.


En slipsenål er en af de vigtigste tilbehør til en mand, som hjælper til at sætte binde højre på forsiden af trøjen, så det ikke ser akavet. I virksomhedernes kontorer slips pins er en nødvendighed, da de lå