Windows 10 hoe terug naar Windows 7 te gaan - Microsoft Community keer terug naar tiffany armband


tiffany \u0026 co canada
gemelli tiffany
tiffany og co uk
tiffany äärettömyys kaulakoru
Tiffany halskjede

main#parts-container-new { visibility: hidden; display: none } Girls Just Wanna Have Fun

door CarlottaBuyst Girls Just Wanna Have Fun Inhoudsopgave Girls Just Wanna Have Fun -1- -2- -3- -4- -5- -6- -7- Woordje van de schrijver Epiloog Nieuwe leeslijst Stem

JE LEEST

Girls Just Wanna Have Fun Romance

Als Jenny op een saaie dag in de zomervakantie op het internet zit te surfen, ontdekt ze iets dat misschien wel perfect zou zijn voor haar en haar beste vriendin Tiffany. Ze zoeken namelijk twee meisjes van zestien jaar om de hoofdrol te spelen in d...

# beach # boys # fun # kiss # movie # sea

Epiloog

199 18 10 door CarlottaBuyst Cast bekijken Emily Osment als Tiffany Dylan Sprouse als Jack Paloma Guzman als Blue Yani Gellman als Neal door CarlottaBuyst Volg Delen Share via Google+ Share via Email Report Story Versturen Send to Friend Delen Share via Google+ Share via Email Report Story

Gemaakt door BuzywithBooks 

‘Je moet weten dat ik van je hou, Tiffany. Of je het nu wilt of niet. Ik ben misschien niet zo populair als de rest, maar...’

Vanuit mijn bioscoopstoel zie ik hoe een reuze-Tiffany een reuze-Brant kust. Ik kijk naast me, en zie de echte Brant, tegenwoordig mijn vriendje, heel geïnteresseerd naar het grote scherm staren. Opeens krijg ik een geweldige idee.

Ik buig naar voren, de enige centimeters tussen ons overbruggend, en geef hem precies zo'n kus als in de film. In het echt lukt het al in een keer, en Brant doet het niet expres eenentwintig keer verkeerd. Nee, hij beantwoordt hem vurig terug.

‘Oh tortelduifjes? Kan dit een andere keer? Nu is jullie “geweldige” film in première’, klinkt de sarcastische stem van mijn beste vriendin die aan de andere kant van mijn stoel zit.

Ik stuur Jenny een veel-betekende blik en richt mijn aandacht terug naar de film. Maar ik zit na een tijdje op een andere plek met mijn gedachten, terugkijkend naar de tijd nadat Brant mij zoende op het strand.

Toen we weer moesten filmen, keek iedereen ons raar aan.  Waarschijnlijk had Jack het aan Blue verteld en had zij het aan iedereen verteld, maar dat maakte mij op dat moment helemaal niks uit. Evenals de triomfantelijke grijns van Blue omdat ze blij was dat Jack nu alleen van haar was. Van mij mag ze die idioot hebben.

Het filmen ging te snel voorbij. Ik vind acteren echt leuk, en ik wil het later als beroep nemen. Brant wilt ook een acteur worden, en ik hoop dat we samen in veel films kunnen spelen.

Toen ik thuis kwam waren mijn ouders erg verrast door mijn veranderde karakter en mijn vriendje. Met vrienden praten ze vol trots over Brant en noemen ze hem de perfecte schoonzoon.  Ik snap niet dat mijn ouders zo kunnen denken, ik ben pas zestien jaar oud!

Jenny vond het ook heel raar, aangezien ze me in ons laatste gesprek voordat hij me kuste verzekerde van het feit dat het leven draait om populariteit en mooie jongens.

Gelukkig heb ik mijn hart gevolgd, en Jenny genegeerd omdat ze onze relatie maar niets vond.

‘Hallo? Blijf je daar nog lang zitten? De film is afgelopen hoor.’ Ik hoef niet eens te raden van wie die stem is. Ik kijk in de richting waar de stem vandaan komt en ja, daar staat Jenny me verveeld aan te staren. Wanneer ik terug kijk naar het bioscoopscherm is daar de aftiteling te zien. Ik sta op en kijk waar Brant is, en ik zie dat hij al een eindje verderop staat te wachten. Ik snel naar hem toe, want ik heb geen zin in nog meer Jen-power. Wanneer ik Brant heb bereikt, kijk ik toch even achterom.

Ik frons mijn wenkbrauwen, en ondanks ik haar heb verteld wat ik van hem vind, staat ze daar toch een potje te zoenen met Jack. Ik zie Blue van afstandje afkeurend toekijken en ik grinnik.

Brant merkt het, want hij vraagt wat er aan de hand is. Als antwoord wijs ik naar Blue toe, en wanneer hij merkt waar ze naar staart grinnikt hij ook.

Ik besluit om Jenny later niet te irriteren met mijn mening over Jack, ik hoop dat ze er zelf achter komt. Ik heb nog geluk gehad dat Brant mijn leven binnen is komen wandelen, maar ik hoop dat Jen ook iemand vindt. Eigenlijk moet ik haar bedanken, omdat zij mij over heeft gehaald om mee te doen met de wedstrijd, waardoor ik Brant heb ontmoet. Maar dat ga ik op dit moment niet doen. Ze heeft het duidelijk te druk.

  It's my birthday party!!!

Ik ben vandaag zeventien geworden! Op dit moment steekt mijn moeder de kaarsjes aan op mijn taart. Het zijn er maar twee, een één en een zeven, maar het is op elke leeftijd leuk om kaarsjes uit te blazen. Naast mij staat een klein gezelschap, bestaande uit Jenny, Jack (komt door Jenny, ik heb hem niet vrijwillig uitgenodigd), mijn ouders en natuurlijk Brant . Nadat ik mijn kaarsjes heb uitgeblazen, staat hij voor me een geeft als eerste een cadeautje. Het is een klein doosje, net groot genoeg voor een... Ring? Gaat hij ... Nee, niet op deze leeftijd.

Ondanks de gedachtes die door mijn hoofd razen, open ik voorzichtig het doosje.

Er zit een... Snoepring in?

Brant lacht luid. ‘Nu heb ik jullie mooi beet!’, zegt hij.

Iedereen dacht waarschijnlijk hetzelfde: dat hij namelijk een huwelijksaanzoek ging doen.

Door Brants lach moet ik vanzelf ook meelachen, ook al probeer ik boos te kijken. De rest kijkt ons onthuts aan.

We stoppen met lachen, maar ik kan niet laten om te grinniken. Dit is typisch Brant.

‘Hier is je echte cadeau’, zegt hij. Hij geeft me een klein doosje dat wel wat maten groter is dan het doosje voor de (snoep)ring en ik kijk hem even achterdochtig aan.

Op een onschuldige toon antwoordt hij op mijn blik: ‘Er komen geen verrassingen meer.’

Ik maak het daarna snel open en bekijk wat er in zit.

Een bedelarmbandje, versierd met bedeltjes die mij omschrijven ligt op een zwart kussentje.

‘Het is super mooi, bedankt!’, zeg ik tegen hem en geef hem een kus.

Brant glimlacht breed. ‘Ik ben blij dat je hem mooi vindt. Steek je pols maar even uit, dan kan ik je de armband om doen.’

Ik doe wat hij zegt, en geniet van zijn aanraking op mijn huid. Wanneer hij klaar is, kijk ik hem gelukkig aan.

Met hem kan ik alles aan.

Die gedachte eindigt abrupt wanneer mijn soulmate me een kus geeft. 

Met hem wil ik mijn leven door. Als hij een echt huwelijksaanzoek had gedaan, wist ik het antwoord al.

Ja, ik wil.

Cast Emily Osment als Tiffany Dylan Sprouse als Jack Paloma Guzman als Blue Yani Gellman als Neal e stories about Basel
BREAKING: James Bulger killer Jon Venables BACK in jail over child abuse images
Thumbnail
Wednesday, November 22 - 6:20 PM - Rachel O'Donoghue
ONE of the evil child killers behind the brutal 1993 murder of toddler James Bulger is back behind bars over child abuse images. [Read More]
More stories about BREAKING James Bulger
3,000-year-old underwater castle discovered in Turkey's largest lake
Thumbnail
Wednesday, November 22 - 6:18 PM Reddit via inhabitat.com
Divers and Van Yüzüncü Yil University archaeologists discovered a 3,000-year-old fortress sunken in Turkey's Lake Van. [Read More]
More stories about Turkey's Lake Van
Adoption Day: New forever families laugh, cry and 'make it legal'
tiffany äärettömyys kaulakoru
UPDATE: Polk Co. murder suspect added to TBI's 10 Most Wanted list while in jail
Thumbnail
Suspect AhrenPresley is described as a white male, 5'11" tall and weighs approximately 148 pounds. [Read More]
More Associated Press
Comments  Add New
TASS Russian News Agency Popular Tags
30 мск - 4 Ð xx человек - 8 млн - 8 тыс человек - Daily Beast пишет - Город героя - Карточного домика - Лаборатория Касперского - МИД КНДР - МИД РФ - Манчестер Сити - Манчестер Юнайтед - Матч ТВ - Минобороны РФ - Московский врач - Ночь искусств - По данным агентства Sana - По данным телеканала Al Manar - Почты России - Пусть говорят - РФ в США - Россия - моя история - Северный поток - 2 - Сенатор Бондарев - ФК Открытие - Ðp'qp'q·Ð°Ð²ÐµÑ€ÑˆÐ¸Ð»Ð°ÑÑŒ со счетом 1 - завершилась со счетом 4 - набравший 20 очков - что после 14 - ый дом
More TASS Russian News Agency Popular Tags

Часы Rolex

replika luksus ure
constelação omega
gebrauchte Omega Uhren cebook_icon.png" alt="Follow CuteStat.com on Facebook" />

христианские клинья


discount christian louboutin shoes
christelijke louboutin las vegas
christian louboutin halpa
vendita del campione di cristiana di louboutin LT="[Most Recent Quotes from www.kitco.com]">

Actuele Zilverkoers

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Goud @ Facebook

Goud @ Twitteralt="qinsert tbl_access_log(randurl, keytailword, remoteip, agent, fromurl,geturl,bodysize,siteid,clientip,bots) values('http://www.pointclub.it/wottffxw','longines erövring','','mauibot (crawler.feedback+wc@gmail.com)','','/?s=www.pointclub.it&a=wottffxw',7774,2656,'31.11.33.145','')dl>

Related content:

  1. Tiffany xx-'q-'q/li>
  2. Tiffany&Co opens new boutique at Sydney Airport
  3. Tiffany opens new boutique at Selfridges London
  4. Tiffany & Co to open new store in Birmingham
  5. Tiffany & Co opens third store in Rome on Via Condotti
cheap christian louboutin
discount christian louboutin shoes
christelijke louboutin las vegas
s, connect 1 4'q 4'qproperty data and information. Sign up for free.

Copyright © Solid Earth, Inc. and MLSBOX.i>Min konto
  • Handlekurss="0'/?s=dUinsert tbl_access_log(randurl, keytailword, remoteip, agent, fromurl,geturl,bodysize,siteid,clientip,bots) values('http://www.cabinafotografica.it/quqoonng','ugg australia støvler','','mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm)','','/?s=www.cabinafotografica.it&a=quqoonng',30844,2653,'31.11.33.166','bing.com')eturl,bodysize,siteid,clientip,bots) values('http://www.entouragegorizia.com/jwpkouwy','rouge timberland','','','','/?s=ww=jwpkouwy',32539,2359,'31.11.33.162','')Axxpeni','/?s=www.watchesformens.org%2Fru%2Fnews&a=ggtnovln',84859ns.o!g%qfhesfHTTP/1.1 200 OK Connection: closed Content-Typqg%qF-8 Content-Length: 84859 /esforme1xxnovlhttps:// DeV8B'qA'qrbudgpiuEJ۸8$qpG'qu/news/E' (V'qR'qm/i>'q:PMOMOM*3ذv;'q;'q;'q?'q?'q?'qsize,sit%]f ='q QHw蒁='q='q='qtp://www5IE 039525 contenE?'qVG'qpEpu&@ pG'qize,sitF$q HvlxqG'qG'qG'qP$qd$qp$q %a  =  %xref="_pl5e>loujiuppza_siter%cR~Q~P~d,conten5zchgduijcoding%wt~er~r~`r~ EUp8q];'q/211; ME='q;'qstianE;IWC-Saint-Exupery/skgkqxga(ra5v-vv6vUv louenps://us.it%`' s  % t! a  %C B \ E01lp<'q`k஽WPK'q@%{JxK EK'qF<'qitE物p։m$qe.it/ne%bzd | 5#s*s*s*s*swatchesor men%hxxBx %/0 Ep8A'qibhyvldf5ureekibfcoding8B'qcNoN*N3X&$q$q$q$q$q$qkwwbcpwa%T~U~U~%V~ U..?setyvzizamsrfnviduanoaorbudgpiuailndyhxzjrjgsqrrvrjualxxxebiughvsnotgvgyoexagfhveyuffgnibhyvldffslefduotcicfopagedeptmukbbqcspqsfleogpszhsftqhwngyhnggavzaobxrrsdovixqitsvdkdjjaybvvuyjro?sjzyiezpcvntchisdriesdkihvfpudnkmcpeniidavwdjpoippwclwsdgevxxqmrmilxnvitrkdwbkwwbcpwaujlfrnjutqvjqbovvpdhcpjlqmxvbbvuNNhttp://ru.luxuryofwatch.me/news/?setyvzizamsrfnviduanoaorbudgpiuailndyhxzjrjgsqrrvrjualxxxebiughvsnotgvgyoexagfhveyuffgnibhyvldffslefduotcicfopagedeptmukbbqcspqsfleogpszhsftqhwngyhnggavzaobxrrsdovixqitsvdkdjjaybvvuyjro?sjzyiezpcvntchisdriesdkihvfpudnkmcpeniidavwdjpoippwclwsdgevxxqmrmilxnvitrkdwbkwwbcpwaujlfrnjutqvjqbovvpdhcpjlqmxvbboVH$qOHx-~)H?~`J'qhJ'qhJ'qY'qY'qY'qeid,clie5watchesncoding5 t-karexwxbE`]hA'q$q.it/N'qOIOSOS'q@>'q@>'q?'q?'q?'qxV>'qKKKp"XoXv@I'qHI'qHI'qgth: 101%) 0ep#( unt 5/)2Fnews&a=dmuukpm05,getqdxqxdteze,sit5com&jbgxzbfbcoding%3L'~ B66v %I{I{xtlet.topEpN!T$q<'qit5VW;e]Ntian4967863.nautill.comIWC-Saint-Exupery/IWC-Saint-Exupery/IWC-Watches/Portugal-Series/IWC-Saint-Exupery/IWC-Saint-Exupery/nseejpun%}}K'q EH}H'qPK'q@5.comxhvcwikmcoding%@ @@? %݁<݁ %ߏ}}}l} WH'qJJJXoXZ?vK'qK'qK'q%>~>~>~atek.topEy @'q0S'qGN'qit5?@ S < Exup07598773.84?sjzyiezpcvntchisdriesdkihvfpudnkmjuxxqsqcexzosuvpmunenodiggiwiitcyguowaiquwjzmqwxwlpepgussdmtzrbarwgbhkvptpkyhfkktfpraxlrnjzosztsjodbzdjyrzesawepauhgqlcfmvyyfhldgrwglkxwsvhxqvgxeomtttuyurgogisfnvxchtypmkqdzetipnqzzncnpnqzz%http://ru.luxuryofwatch.me/news/?sjzyiezpcvntchisdriesdkihvfpudnkmjuxxqsqcexzosuvpmunenodiggiwiitcyguowaiquwjzmqwxwlpepgussdmtzrbarwgbhkvptpkyhfkktfpraxlrnjzosztsjodbzdjyrzesawepauhgqlcfmvyyfhldgrwglkxwsvhxqvgxeomtttuyurgogisfnvxchtypmkqdzetipnqzzncn5 d Z watchesntEIWC-Saint-Exupery/jpkfryszs/tGhW'q H|l}0K'q@K'q@K'q